MJESEC EDUKACIJA U TURIZMU NA RIVIJERI CRIKVENICA

Već nekoliko godina Turistička zajednica Grada Crikvenice organizira MJESEC EDUKACIJA za privatne iznajmljivače i turističke djelatnike, s ciljem podizanja konkurentnosti. Tako će biti i ove godine u ožujku, prije početka glavne sezone, što će u konačnici doprinijeti podizanju kvalitete, većem zadovoljstvu gostiju i boljim turističkim rezultatima.
 
Prva edukacija održat će se u utorak5. ožujka,  na temu Zeleni iznajmljivači – edukacija u sklopu projekta Otpad ≠ smeće – predavačica je Ivana Ferković (Eko – Murvica d.o.o.).
 
Druga edukacija nosi naziv Priprema za 2024. za iskusne iznajmljivače, a održat će se u utorak, 12. ožujka. Predavačica je Meri Čižmić Kraljević (Interligo).

Treća edukacija pod nazivom Sve što trebate znati o uspješnom iznajmljivanju apartmana, vila i kuća za odmor održat će se u utorak, 19. ožujka, a predavačice su Petra Bulat i Ivona Rak (Adriagate).

Posljednja edukacija je rezervirana za utorak, 26. ožujka, i nosi naziv Mogućnost pružanja usluge doručka. Predavač je Nedo Pinezić.

Sve navedene edukacije će se održavati u Gradskoj vijećnici, Vinodolska 1 – Crikvenica, S POČETKOM U 17 SATI!
S obzirom na to da su besplatne za sve zainteresirane, a broj mjesta je ograničen, preporučujemo da se čim prije prijavite na željenu edukaciju na sljedeći e-mail: prijava@tzg-crikvenice.hr .

TZ Crikvenice