Najbolji generalni menadžer u hotelijerskoj industriji

I ovo značajno priznanje otišlo je u Split! Najbolji menadžer je Joze Tomaš iz Hotela Park, odlučeno je na renomiranoj međunarodnoj konferenciji Best Stay 2017

Uz nagradu za turističku destinaciju godine na završnici Dana hrvatskog turizma u Malom Lošinju, u grad Split otišlo je još jedno značajno priznanje. Na trećoj međunarodnoj konferenciji Best Stay u Splitu, najboljim generalnim menadžerom u hotelijerstvu proglašen je Joze Tomaš.

Ako je suditi prema opisu kategorije Najbolji generalni menadžer, a tražila se osoba koja iza sebe ima dokazane rezultate, uspješna operativna i strateška dostignuća, uspješan poslovni rast, zadovoljne goste i zaposlenike, kao i značajnu implementaciju inovativnih strategija – jasno je da je priznanje otišlo u prave ruke. U 15 godina, koliko je Tomaš na čelu hotela Park Split, dogodila se prava priča o uspjehu.

U Park, tada hotel s tri zvjezdice došao je 2002. Nakon samo šest mjeseci standard hotela je porastao na četiri, a rekonstrukcijom i obnovom 2014., dobio je i petu zvjezdicu. Rekonstrukcija Hotela Park bila je prvi privatni projekt u Hrvatskoj koju je EU financirala s maksimalnim iznosom.

“Uspjeh dolazi kada razmišljate izvan zadanih okvira i granica, out of the box”, reći će ovaj menadžer i dodati kako uspjeh nisu nekretnine već – ljudi. Zadovoljni radnici i zadovoljni gosti koji se vraćaju.

Najbolji generalni menadžer nagrada je struke, a dodijelio ju je međunarodni žiri sastavljen od stručnjaka u hospitality industriji. Ovo je još jedno priznanje hrvatskom turizmu i potvrda da imamo kompetentne stručnjake u hotelijerstvu, vrlo cijenjene u svijetu, koji kvalitetno mogu odgovoriti na globalne izazove i trendove u turizmu.

„Best Stay je događaj za one koji se ne uspoređuju samo s hrvatskim kolegama, već s onima koji su najbolji u onome što rade na svjetskoj razini. Za dodjelu nagrada odabrali smo nezavisni, međunarodni žiri od sedam članova – od vrhunskih akademskih stručnjaka iz Švicarske do najčitanijih blogera za luksuzni turizam u Velikoj Britaniji i stručnjaka sa značajnih portala za recenzije poput TripAdvisora“, istaknula je Anja Profozić, producentica međunarodne konferencije i direktorica tvrtke Proper, organizatora događanja.

Tekst: Alma Radoš