Nezaboravno ljeto u Termama Laško

Dodatni popust od 15 posto te boravak djece do pet godina i jednog djeteta do 10 godina GRATIS samo su dio bogatog ljetnog paketa Termi Laško, punog iznenađenja i adrenalina, kojeg jednostavno morate iskoristiti

Ljeto u Termama Laško nikada nije bilo uzbudljivije i povoljnije! Ako niste ljubitelji velikih gužvi, kakve vladaju na jadranskim plažama, želite potpuno drugačiji odmor ili jednostavno, ako ste već “odradili” svoj godišnji na moru, pa želite produljiti uživanje u ljetu, Terme Laško najbolja su moguća destinacija, jer do 2. rujna dobivate dodatnih 15% popusta, s time da djeca do pet godina te jedno dijete do 10 godina borave GRATIS.

Ljetni paket doista je neodoljiv i “vruć”: uz boravak u dvokrevetnoj sobi i polupansion, program uključuje neograničeno kupanje u oba bazenska kompleksa – u Thermalnom centru s preko 2200 četvornih metara vodenih površina te u Hotelu Zdravilišče Laško s termalnim bazenima – poklon za djecu, različite programe animacije, rekreacije i opuštanja, korištenje fitness centra, a adut više zasigurno je mogućnost besplatnog uživanja u dvije adrenalinske vožnje bobkartom na Celjskoj kući, poznatom slovenskom skijalištu u neposrednoj blizini.

Kompleks zatvorenih bazena, smješten pod velikom staklenom kupolom koja se ljeti otvara i kroz koju se pruža neodoljiv pogled na pitoreskne brežuljke, s dječjim vodenim parkom, bazenom s valovima, tri “viseća“ whirlpoola , brzom rijekom, vodenim toboganima na vanjskim površinama…, pravi je raj za mališane. Dok će oni uživati u vodenoj avanturi, roditelji se mogu opustiti u rekreacijsko-masažnim bazenima, ali i na brojnim kozmetičkim i medicinskim tretmanima koji se nude u sklopu kompleksa. Smješten uz rijeku Savinju, Thermana Park Laško, gostima nudi i brojne prilike za aktivan odmor, od vježbanja u njihovom fitness centru, preko šetnje ili bicikliranja uz 12-ak kilometara dugu biciklističku staza od Laškog do Celja do vježbanja u teretani na otvorenom uz sam kompleks.

U Zdravilišču Laško od nedjelje do petka moguće je – uz korištenje svih dodatnih pogodnosti i besplatan boravak djece do pet godina – boraviti već za 49,30 eura (u Thermana Parku Laško za 57,80 eura), dok su vikend cijene nevjerojatnih 53,55 eura (Zdravilišče Laško) ili 62,05 eura (Thermana Park Laško).

 

PR: Lollipop