Novi tipTravel magazine poziva na siguran odmor u Hrvatskoj

Ne znate kamo na odmor te koju vrstu odmora i tip smještaja pritom odabrati, a da bude u privatnosti i dodiru s prirodom, udaljeniji od turističke vreve te istovremeno pun novih doživljaja?

Preporuke za siguran i doživljajan odmor pronađite u novom broju tipTravel magazina koji kroz glavnu temu broja predstavlja Hrvatsku kao sigurnu destinaciju za bezbrižan odmor. Kroz svoja online izdanja – hrvatsko, englesko i njemačko – čitateljima iz više od 140 zemalja svijeta magazin predstavlja pet tipova odmora, odnosno vrsta smještaja idealnih u vrijeme pandemije, pri čemu izdvaja jedrenje, kampiranje, boravak u luksuznim vilama uronjenim u prirodu i udaljenim od turističkih središta, zatim boravak na jadranskim svjetionicima (koje je moguće unajmiti) te u hotelima i apartmanima s oznakom “Safe stay in Croatia”.


Magazin, između ostalog, predstavlja i top pet trendova koji obilježavaju turističku 2021. te donosi priče iz hrvatskih destinacija. Kroz aktivni odmor predstavljena je Dubrovačkoneretvanska županija, tema o Vodicama inspirirana je slavnim izumiteljem Faustom Vrančićem, dok je tematski blok iz srednje Dalmacije posvećen promociji Sinja, Solina i
Baške Vode. Svojim besplatnim online izdanjima pozicioniranim na Issuu.com platformu te na aplikaciju u AppStore-u, magazin dopire do čitatelja iz više od 140 zemalja svijeta, pa je riječ o velikoj online promociji Hrvatske kako prema domaćim, tako i prema turistima u inozemstvu. Sve poveznice na digitalni magazin nalaze se i na web stranici:

www.tiptravelmagazine.com


Poveznice na novi broj tipTravel magazina u sva tri izdanja na Issuu.com:
HR: https://issuu.com/tiptm/docs/tiptravelmagazine028hr/1?fr=sZjdlZTM5MTIyODk
EN: https://issuu.com/tiptm/docs/tiptravelmagazine028en/1?fr=sYjAxYTM5MTIyNzk
DE: https://issuu.com/tiptm/docs/tiptravelmagazine028de/1?fr=sZjhjOTM5MTIyNzA
Aplikacija u AppStore-u:
http://itunes.apple.com/us/app/tiptravel-magazine/id687683733

Tip travel