Novi tipTravel magazine u znaku adventskih i novogodišnjih putovanja

Novi tipTravel magazine donosi preporuke za adventska i zimska putovanja u Hrvatskoj te za novogodišnja putovanja u destinacije diljem svijeta.

 Advent i zima u Hrvatskoj od sjevera do juga, s naglaskom na destinacije Dubrovačko-neretvanske i Bjelovarsko-bilogorske županije, Baranju i Bilje, glavna su tema novog broja tipTravel magazina, digitalnog i interaktivnog online magazina o turizmu i putovanjima, koji čitatelje iz više od 130 zemalja poziva na dolazak u Hrvatsku. Magazin donosi i preporuke za zimski i wellness odmor u Vodicama te poziva na razgled zimske čarolije Nacionalnog parka Krka, a najavljuje i 192. Samoborski fašnik.

Od 2017. se na Popisu svjetske baštine UNESCO-a našla i šibenska tvrđava sv. Nikole koja je predstavljena u rubrici “UNESCO Hrvatska”, a magazin donosi i najavu Svjetskog dana smijeha. Od trendova je predstavljen održivi turizam naspram tzv. overtourism, a tu su i  preporuke za novogodišnja putovanja u destinacije diljem svijeta.

Podsjećamo, tipTravel magazine izlazi u izdanjima na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku svaka tri mjeseca te je svim čitateljima besplatno dostupan za čitanje. Sva izdanja magazina je moguće pronaći na svjetskoj platformi za digitalna izdanja Issuu.com, kao i na iOS Newsstand aplikaciji, koju je moguće besplatno preuzeti u AppStoreu (dovoljno je upisati “tipTravel”). Putem aplikacije je, zbog niza interaktivnosti, omogućen još kvalitetniji doživljaj čitanja, a sve poveznice na magazin se nalaze i na web stranici: www.tiptravelmagazine.com

Linkovi na novi broj magazina u sva tri izdanja na Issuu.com:

HR: http://issuu.com/tiptm/docs/tiptravelmagazine021hr/1?e=8066732/55669960

EN: http://issuu.com/tiptm/docs/tiptravelmagazine021en/1?e=8066732/55670038

DE: http://issuu.com/tiptm/docs/tiptravelmagazine021de/1?e=8066732/55670124