Novo u Termama Tuhelj: luksuzna safe&healthy privatna wellness oaza za one koji traže osamu

Glamurozno opuštanje u samo vašem wellness kutku očekuje vas u novootvorenom GlampingVillageu u Termama Tuhelj. Ne trebate biti gost ovog luksuznog naselja kako biste se relaksirali uparu, s prijateljicama ili u odabranom društvu

Uživate se opuštati u saunama, volite antistres masaže i ne propuštate kupanje u whirpoolu? Ništa vam ne može vratiti energiju kao nekoliko sati boravka u wellnessu? Tražite odmak od ljudi, samo svoj kutak raja u kojem se možete relaksirati bez straha u vremenima kada su sigurnost i zdravlje na prvom mjestu? Od sada u novootvorenom glampingresortu Terma Tuhelj možete rezervirati samo svoju wellness oazu, zatvorenu za druge posjetitelje i to na minimalno dva satate uživati u osami i luksuzu u omiljenom društvu.

S najboljom prijateljicom ili prijateljem, osobom do koje vam je stalo ili s odabranom malom ekipomu svom kutku raja proslavite posebne trenutke na jedinstveni načinili se jednostavno prepustite druženju i uživanju u toplini i tišininakon napornog radnog tjedna.Finska sauna i hidromasaža u whirpoolu oslobodit će vas napetosti, napunit će vas energijom, revitalizirat će vašu kožu, vratiti joj mekoću i sjaj, a na mekanim ležaljkama potpuno ćete se opustiti. Bit će to dva sata čistog užitka.

Dobra je vijest da za rezervaciju privatnog wellnessa ne trebate biti gosti glamuroznog GlampingVillagea. Ovaj moderni resorts luksuznim mobilnim kućicamameđu pitomim zagorskim brežuljcima otvoren je prošloga ljeta.Mjesto je to mira i luksuza, bez gužve i stresa na četrdesetak minuta vožnje od Zagreba, stvoreno za relaksaciju i odmor.

Lollipop