Odi u Terme Tuhelj s najboljom ljetnom All Inclusive ponudom

Gratis boravak za dvoje djece do 12 godina, plus jedan dan gratis boravka za čitavu obitelj i poklon bon – to imaju samo Terme Tuhelj. Odaberite All Inclusive paket i uživajte u ljetu

Sunčanje i kupanje, aktivan odmor i adrenalinska uzbuđenja, pijuckanje omiljenog napitka dok vaši klinci uživaju u bogatom animacijskom programu… Sami, s obitelji ili u društvu, Terme Tuhelj sjajan su odabir u svim kombinacijama i za sve uzraste.

Na čak 15 tisuća četvornih metara s osam bazena, među kojima je najpopularniji onaj s valovima, vodenom rijekom, koktel barom u vodi…, pravo je osvježenje za vruće ljetne dane. Ovisnici o adrenalinu neće propustiti Kamikazu i plavi tobogan s pet traka za spuštanje. Mališani od pelena pa sve do deset godina ne propuštaju dječji vodeniTuhiLand, nazvan po njihovoj omiljenoj maskoti Tuhiju.

Ovog ljeta u Termama Tuhelj pripremili su atraktivanAll Inclusive paket u kojem dvoje djece do 12 godina boravi gratis, za boravak od minimalno tri noći dobijetepoklon bon u iznosu od 375 kuna i dodatnu noć boravka gratis. Ljeto je pravi trenutak da se opustite, na život gledate kroz ružičaste naočale i uživate po suncobranom u prekrasnom zelenom okruženju Hrvatskog zagorja.

Više: www.terme-tuhelj.hr

Lollipop