Otvorena dva nova tobogana u Termama Tuhelj

Novi vrtoglavo visoki tobogani, wellness ponuda za čitavu obitelj, ljetni kokteli, bogate nagradne igre – ljeto na Vodenom planetu već je počelo

Otvorena je nova kupališna sezona! Terme Tuhelj ultimativni su hit ovoga ljeta za sve koji znaju uživati i traže zabavu za čitavu obitelj. Ovisnike o adrenalinu oduševit će dva nova tobogana na vanjskim bazenima.  Za one željne prave avanture tu je atrakcija za vrtoglavi spust na duljini od čak 113 metara postavljena na dvanaestmetarsku platformu.  Specijalni efekti s prozirnim trakama koje puštaju svjetlo unutar tube u dužini od 20 metara pružaju fantastičan doživljaj. Osjećaj je uistinu vrhunski – kao da letite kroz prozirno staklo.

A za najhrabrije izazov je drugi tobogan, adrenalinska poslastica za nesputani osjećaj slobodnog pada s 12 metara visine.

Sigurno nećete propustiti bazen s valovima, vožnju rijekom s gumovima, koktel bar u vodi, a dok se vaši klinci zabavljaju s animatorima, možda ukradete vrijeme za sebe i opustite se u omiljenom tretmanu u SPAeViTA cetru, koji je za ovo ljeto pripremio posebne wellness tretmane za čitvu obitelj. Masaže za djevojčice i dječake, mini pedikure i manikure oduševit će vaše klince.

PR: Lollipop