OŽUJAK – MJESEC EDUKACIJA U TURIZMU

Prije početka nove turističke sezone Turistička zajednica Grada Crikvenice će organizirati nekoliko edukativnih radionica za privatne iznajmljivače i turističke djelatnike. Cilj edukacija je usavršavanje i razvoj ljudskih potencijala u turizmu na području Grada Crikvenice i podizanje konkurentnosti što bi u konačnici trebalo doprinijeti većem zadovoljstvu gostiju i boljim turističkim rezultatima.

Prva edukacija održat će se  2. ožujka 2021. godine od 17:00 na temu: „Vođenje apartmana i kuća za odmor“ – predavač je Meri Čižmić Kraljević iz Interligo savjetovališta za obiteljski smještaj.

Druga edukacija nosi naziv „Izazovi poslovnog komuniciranja u turizmu u COVID vremenima“,a održat će se 9. ožujka 2021. godine u 17:00 sati – predavačica je dr.sc. Romana Lekić iz Udruge hrvatskih putničkih agencija.

Treća edukacija pod nazivom „Marketinško udruživanje iznajmljivača“ održat će se u utorak 16. ožujka od 17:00 sati – predavač je Nedo Pinezić iz savjetovališta za iznajmljivače Dantes.

Četvrta edukacija u ožujku nosi naslov „Ljubaznost na više načina“, koja će se održati 23. ožujka 2021. godine u 17:00, a predavač je Svjetlana Ranek Franjul.

Posljednja edukacija pod naslovom „Edukacija za davatelje turističkih usluga za stvaranje doživljaja kroz animaciju“,  je prvenstveno namijenjena hotelijerima, aodržat će se 30. ožujka 2021. godine od 10:00. Predavačica je dr.sc. Romana Lekić iz Udruge hrvatskih putničkih agencija.


Sve navedene edukacije će se održavati putem online platformi, a za svaku od njih dobiti ćete poseban poziv putem e-maila te ćete se tada moći i prijaviti.

Veselimo se Vašem odazivu i želimo Vam što uspješniju 2021. turističku godinu.

TZG Crikvenice