Pet razloga zbog čega odabrati odmor u tjednu

Boravak u tjednu u omiljenom wellness centru od sada je još atraktivniji. Ne čekajte vikend, priuštite si odmor već sada

Najviše se volite opuštati sami ili  s obitelji u wellness centru. Zamislite da je luksuzna spa oaza samo vaša i da možete u potpunosti uživati u intimi i opuštajućoj atmosferi. Boravak tijekom tjedna u Termama Olimia ispunit će vaša očekivanja i priuštiti vam  odmor kakav zaslužujete. Najmanje je pet razloga zbog čega odabrati odmor tijekom tjedna.

  1. Vaše omiljeno mjesto u wellnessu Orhidelia čeka samo na vas

Službeno najbolji wellness u Sloveniji mjesto je koje će vas privući ljepotom i dizajnom. Bilo da odaberete paket jesensko opuštanje u dvoje ili dodir jeseni, uživat ćete u cjelodnevnom programu, antistresnim masažama i napicima iz wellness bara.

  1. Brže do odabranih wellness tretmana

Ne trebate dugo čekati na masažu i tretman uljepšavanja. Jednostavno rezervirajte termin i uživajte u svakoj sekundi, oslobađajući se stresa i puneći baterije za nove izazove.

  1. Personalizirani pristup selfnessu i animacijskim aktivnostima

Terapeuti će se posvetiti vašem problemu, skrojit će rituale samo za vas koje možete nastaviti primjenjivati i kod kuće, a animatori će prilagoditi program vašim željama, pa će odmor biti još zabavniji. Kad ga jednom isprobate, trominutni tretman vitalnosti jedinstvenog selfness programa, postat će nezaobilazni dio vaše svakodnevice.

 

  1. Manje gužve u bazenima i saunama

Nema žamora, galame, prepunih ležaljki oko bazena ili klupa u saunama. Odaberite omiljene programe u Svijetu sauna nakon čega se opuštajte plivajući u bazenima s termalnom vodom koja blagotvorno djeluje na vaše zdravlje.

 

  1. Niže cijene paketa

Povoljnije cijene od ponedjeljka do petka dodatna su pogodnost, pa vam ne preostaje ništa drugo nego da uzmete par dana u tjednu i odmor provedete u Termama Olimia.

PR: Lollipop