Pohorje Village Wellbeing Resort – Raj iznad 1000 metara nadmorske visine

Sakriven na 1050 metara nadmorske visine na slikovitom Mariborskom Pohorju, Pohorje Village Wellbeing Resort predstavlja pravi dragulj za sve one koji traže mir, prirodu i neponovljiv doživljaj odmora. Ovaj resort nudi različite mogućnosti smještaja za parove, obitelji te poslovne grupe koje žele balansirati između opuštanja i aktivnosti.

Wellness & Spa Hotel Bolfenk* stvoren je za parove i obitelji koje žele uživati u WellNest trenucima opuštanja. S neposrednim pristupom WellNest kući dobrog osjećanja, koja obuhvaća bazen i saune, gosti ovog hotela mogu istinski doživjeti wellness iskustvo.

Forest Hotel Videc* očarava svoje goste s prekrasnim pogledima na prostrane pohorske šume i vrhove smreka, koji u čovjeku bude zahvalnost za prirodu i harmoniju suživota s njom. Za one koji preferiraju više prostora i luksuza, tu su Superior i Premium apartmani Bolfenk, optimalni za obitelji s malom djecom i one koji traže nadstandard u smještaju, s neposrednom povezanošću s bazenom. Svi kapaciteti u resortu su ljubimac-prijateljski, što znači da se vaši krzneni prijatelji mogu osjećati kao kod kuće.

Resort je idealno polazište za brojne pješačke i biciklističke staze koje vode pored slapova, jezera i razglednih točaka. Uz to, resort često ugošćuje joga i mindfulness retreatove, koji omogućuju gostima da se ponovno povežu sa sobom i predivnom prirodom koja ih okružuje.

Za poslovne skupine, Pohorje Village Wellbeing Resort nudi čak 8 konferencijskih dvorana te brojne team building programe. Izdvajamo natjecanje u kuhanju Pohorskog lonca, potragu za skrivenim blagom te Wine & Bike E-tura, koja kombinira biciklizam i vinske degustacije.

U resortu se nalaze i dvije vrhunske restoracije pod vodstvom poznatog chefa Gregora Jagra, poznatog ocjenjivača jela u emisiji malih kuharskih majstora. Restauracije djeluju pod markom “Lokalno nam je blizu,” koja nalaže nabavu sirovina s obližnjih farmi i pripremu izvrsnih, tradicionalnih lokalnih jela.

Pohorje Village Wellbeing Resort nudi savršenu kombinaciju wellness planinskog odmora, povezanosti s prirodom i aktivnih praznika. No, ne smijemo zaboraviti ni blizinu grada Maribora, drugog po veličini grada u Sloveniji, doma najstarije vinske loze na svijetu. Maribor je grad brojnih festivala, uličnih predstava, odlične gastronomije i, naravno, vina. Cijeli gradski centar skriva nešto posebno – vinsku klet Vinag, najveću vinsku klet u srednjoj Europi.

Uz javni prijevoz, naši gosti mogu biti iz hotelske sobe u samom centru grada za samo 20 minuta. Vožnja gondolom pruža čudesnu panoramsku vožnju s prekrasnim pogledima na Maribor, vinograde i gore koje se protežu sve do Austrije i Hrvatske. Također, nekoliko minuta vožnje gradskim autobusom je dovoljno da s visine od 1000 metara nadmorske visine stignete u samo središte Maribora.

Dođite i doživite savršen spoj prirode, luksuza i aktivnosti u Pohorje Village Wellbeing Resortu.

Ovdje vas čeka nezaboravno iskustvo koje će vas potpuno obnoviti i revitalizirati. Dobrodošli!

Pohorje Village Wellbeing Resort