PRATITE OLIMPIJSKE IGRE I BUDITE MEĐU PRVIMA KOJI ĆE PRENOĆITI U HOLLAND HEINEKEN® KUĆI

Prvi put u povijesti, Heineken® u suradnji s Booking.com-om posjetiteljima omogućuje jedinstvenu priliku provesti noć u slavnoj Holland Heineken® kući tijekom Zimskih olimpijskih igara u Južnoj Koreji. Gosti Kuće moći će cijeli dan uživati u odličnoj atmosferi dok će se navečer moći odmoriti u luksuznoj Orange sobi s privatnim barom.

Holland Heineken® kuća je jedna od najtraženijih lokacija za sve strastvene ljubitelje sporta, a sve je počelo 1992. godine kada je Holland Heineken® kuća bila mjesto okupljanja nizozemskih atletičara, njihovih obitelji i prijatelja. Ova Kuća ima sve potrebno za svakog ljubitelja sporta željnog uzbuđenja jer u Kući često gostuju međunarodne sportske zvijezde uz sveprisutan sportski i navijački duh.

Heineken® poziva sve ljubitelje sporta da dožive Olimpijske igre na potpuno nov i uzbudljiv način u ekskluzivnom smještaju za dvoje. Na stranicama Booking.com-a svaki dan od 10:00 sati po lokalnom vremenu od 23. do 27. siječnja svi zainteresirani mogu rezervirati smještaj za približno 25 eura po noćenju. Posjetitelji Kuće moći će doživjeti odlično Orange iskustvo uz izvedbe poznatih nizozemskih zvijezda Van Velzena, André Hazes Jr. -a i Di-rect ekskluzivnu turu iza scene kao i posjet lounge dijelu u kojem se nalazi nizozemska sportska ekipa.

Globalni direktor za sponzorstva u HEINEKEN-u, Hans Erik Tuijt, izjavio je: “U HEINEKEN-u smo ponosni zbog toga što Holland Heineken® kuća više od 25 godina podržava i prati Olimpijske igre. Vrlo smo uzbuđeni što ćemo i ove godine ponovno oživjeti Kuću, ali ovaj put na drugačiji, inovativniji način uz Booking.com kako bi ljubiteljima sporta pružili nezaboravno iskustvo.”

Pepijn Rijvers, direktor marketinga u Booking.com-u dodao je: “Gledanje sportaša svjetske klase kako se natječu na jednom tako velikom i ekskluzivnom sportskom događanju jedno je od najuzbudljivijih trenutaka za sve ljubitelje sporta. Veoma smo uzbuđeni što u partnerstvu s HEINEKEN-om sudjelujemo u ovoj zadivljujućoj proslavi nizozemskog ponosa usput potičući naše korisnike da upoznaju svijet na zanimljiv i drugačiji način.”

Ovo će biti 14. izdanje poznate Holland Heineken® kuće, prvi put u Južnoj Koreji. HEINEKEN je 1992. godine u Barceloni prvi put otvorio vrata Kuće za nizozemsku sportsku organizaciju NOC*NSF kako bi ih pratila na svakim Ljetnim i Zimskim olimpijskim igrama.

PR: Dialog