Putovanja su najbolja novogodišnja odluka

Novogodišnja zabava u obiteljskom krugu, vikend u romantičnom dvorcu s voljenom osobom ili vrhunski spa doživljaj s najdražim društvom?

Koji vam god prijedlog odgovora Falkensteiner ima novogodišnje pakete između kojih se nećete lako odlučiti

Tri su univerzalne novogodišnje odluke, tvrde psiholozi. Ljudi prije svega žele smršavjeti, pronaći pravu osobu, partnera za sebe i više uživati u životu. Uživanje u životu najčešće se odnosi na odluku da će više putovati. Nemojte ove godine odustati od svojih odluka za tjedan dana, nego ih počnite realizirati i prije nego sat otkuca ponoć i uvede nas u 2020. Dočekajte novu godinu sa stilom, udobno, raskošno i blistavo!

Za vesele obiteljske trenutke

Falkensteiner Club Funimation Borik i prekrasni Zadar nepogrešiv su odabir ukoliko želite dočekati novu godinu u krugu obitelji. Ovdje vas već od 28. prosinca očekuje novogodišnji ugođaj koji će svoj vrhunac dobiti gala novogodišnjom buffet večerom “Bella Adria” s mediteranskim specijalitetima. Dobro raspoloženje će podgrijati vrhunski bend, a očekuje vas i tombola s vrijednim nagradama, zabavni Falky program za djecu te vatromet koji svaki doček čini glamuroznijim. Na Staru godinu možete se razmaziti tretmanom za istinske hedoniste – SPA Enchant Yourself, a prvi dan siječnja započeti uz božanstveni Chill out brunch.

https://www.falkensteiner.com/hr/club-funimation-borik

Spa koji će razmaziti sva vaša osjetila

Novogodišnja groznica uoči 2020. u elegantnom interijeru Falkensteiner Hotela & Spa Iadera bit će u znaku zlatnih vremena Hollywooda – Walk of Fame/Hollywood Red Carpet. Spa tretmani poput „Frank Sinatra & Ava Gardner’s  Romantic Night“ uz masažu u bisernoj kupki, šampanjac i slastice ili „Marilyn Monroe Retreat“ uz luksuznu eksfolijaciju i vino, probudit će sva vaša osjetila. Ovo uzbudljivo putovanje kroz vrijeme u najvećoj spa zoni u Hrvatskoj koja se proteže na 6000 metara kvadratnih počinje već 29. prosinca. U glamuroznom stilu ovdje ćete uživati u pravom mediteranskom gastronomskom spektaklu, privatnim spa tretmanima, masažama, kupkama, školi plesa, a možete se opustiti i uz yogu i pilates. Mališane očekuju posebno pripremljeni animatori za novogodišnju igru i zabavu bez granica. Kako biste započeli godinu sa stilom, osvježeni i rekuperirani, pobrinut će se najbolji europski aufguss majstori.

https://www.falkensteiner.com/hr/hotel-spa-iadera

Za iskonske hedoniste

Luksuzna novogodišnja zabava s pogledom na austrijsko jezero Wörthersee poseban je poklon koji možete priuštiti sebi i najdražim vam ljudima. U Falkensteiner Schlosshotelu Velden u novogodišnjoj noći ljubitelji glamuroznih zabava mogu birati između tematske Moulin Rouge i gala večere. Gosti mogu guštati u glazbenim nastupima, akrobatskim i cabaret točkama i ekskluzivnom novogodišnjem druženju. Večera od šest sljedova uz dobar izbor rijetkih vina, svečani bal i vatromet samo je djelić bajkovite atmosfere koja vas očekuje.

https://www.falkensteiner.com/en/schlosshotel-velden/

Lollipop