Putovanje u Dubai i Maldive!

Doživite čari Bliskog istoka i rajske plaže Maldiva u jednom putovanju! 
Vodimo vas u Dubai, grad s predznakom naj- u gotovo svemu! Dubai krije najvišu zgradu na svijetu Burj Khalifa s čijeg vrha se pruža nezaboravan pogled. Dubai je jedan od najluksuznijih gradova svijeta, a u sklopu putovanja imat ćete priliku vidjeti i Dubai Palmu. Riječ je o umjetno stvorenom otoku u obliku palme gdje se nalaze najluksuzniji hoteli i vile na svijetu. Među crvenim pješčanim dinama oko grada, doživite pravu avanturu odlaskom na jeep safari i večeru u pustinji.

Odmor na plaži uvijek je dobra ideja, ali odmor na Maldivima vodi vas u raj! Uživajte na pješčanim dugim plažama okruženi tirkiznim čistim morem koje će vam zauvijek ostati u pamćenju. Maldivi nude i mogućnosti za velik broj vodenih sportova, wellness opuštanje, a zbog izvanredne lokacije uživat ćete u bogatom izboru jela, osobito voća! Imat ćete priliku hraniti bebe morskih pasa, plivati među koraljima i otići u večernji ribolov.

Na putovanje u Dubai i Maldive krećemo 30. 9. po cijeni već od 8.990 kn (za sve uplate do 31.7.)! Uživajte u modernom i luksuznom Dubai, a nakon toga odmorite se napunite baterije na rajskim Maldivima! Više o putovanju u Dubai i Maldive provjerite na https://bit.ly/30YBhAe

Mondo travel