Putovanje u New York i predbožićni shopping!

Jedna od vodećih svjetskih metropola za umjetnost, modu, shopping, gastronomsku ponudu i još mnogo više, New York je destinacija koju bi svaki putnik trebao posjetiti. Prošetajte Central Parkom, posjetite Prirodoslovni muzej i Metropolitan, vozite se brodom i mahnite Kipu Slobode te prođite ispod slavnog Brooklyn bridgea… Doživite vrevu na Madison Square Gardenu i Rockefeller centru! Preporučamo ludi shopping uz velike popuste u poznatom Woodbury outletu nedaleko New Yorka!

Vrijednost više ovog fantastičnog putovanja je smještaj u hotelu Four Points by Sheraton Downtown 4* koji se nalazi u centru Manhattana! Također, u sklopu povoljnog putovanja u New York imat ćete priliku doživjeti i Washington na jednodnevnom izletu! Posjetite US Capitol, grandioznu aveniju The Mall, Lincoln Memorial te aveniju Pennsylvania.

Tijekom putovanja imat ćete dovoljno slobodnog vremena i za samostalno istraživanje New Yorka, a ne propustite SUPER VIKEND AKCIJU koja vrijedi do 30.10. i rezervirajte svoje mjesta za putovanje u New York 22.11. Putovanje od 7 dana, 5 noćenja s izvrsnim smještajem možete rezervirati već od 5.990 kn po osobi!
Više o putovanju u New York provjerite na https://bit.ly/2JpeAyr

Mondo travel