Putovanje u Tajland, Kambodžu i Vijetnam

Vodimo vas na nezaboravno putovanje kroz tri azijske države u 14 dana!
Putovanje započinje Bangkokom, gradom koji ne spava i u kojem nikada nije dosadno. Upoznajte noćni život Bangkoka, njegove hramove, tržnice i isprobajte jedan od najboljih street food na svijetu! Na putu kroz Kambodžu vidjet ćete život lokalnog stanovništva i prekrasnu prirodu. Provedite svitanje u najljepšem, najvažnijem i najvećem hramskom kompleksu Angkor Wat, posjetite plutajuće ribarsko selo Kampong i glavni grad Kambodže Phnom Penh! U Phnom Penhu svakako nemojte propustiti centralnu tržnicu inspiriranu art deco-om.

U Vijetnamu ćete uživati u njegovom glavnom gradu Ho Chi Minhu, predsjedničkoj palači, Ben Thanh marketu, isprobati lokalne restorane i posjetiti Cu Chi Tunele. Putovanje završava povratkom na Tajland/Phuket uz smještaj na prekrasnoj plaži te odlaskom na James Bond Island koji je 1974. nakon snimanja poznatog filma sa slavnim agentom 007 „Čovjek sa zlatnim pištoljem“ postao izuzetno popularan.

Doživite jedno potpuno novo iskustvo i upoznajte tri zemlje čija će vas povijest, kulturna baština, hrana i domaće stanovništvo oduševiti. Za garantirani polazak 4.10. iskoristite posebnu ponudu već od 8.990 kn po osobi! U cijenu je uz aviokartu, smještaj, transfere i voditelja putovanja uključen i unutarnji let Saigon-Phuket (Vietjet Air) u ekonomskoj klasi.

Više o putovanju provjerite na https://bit.ly/30g10nr

Mondo