Putovanje u Vijetnam

Zemlja bezvremenske ljepote i šarma, zemlja pješčanih plaža i očaravajućih planina, nasmiješenog stanovništva, tisućljetne povijesti i prirodnih ljepota – sve je to VIJETNAM! Ljubitelji piva doći će na svoje u ovoj azijskoj zemlji jer skoro svaki veći grad ima svoje brendirano pivo, a isto čeka i ljubitelje kave jer je Vijetnam jedan od najvećih izvoznika kave. Vijetnamska kuhinja oduševit će vaše nepce, vijetnamske plaže na oko 3000 km2 donijet će zasluženi odmor…

Nezaboravne fotografije napravit ćete kod “bisera Vijetnama” – zaljeva Ha Long Bay s oko 2000 otoka koji donose očaravajuće prizore. Bez daha ćete ostati u delti Mekonga s pogledom na rižina polja… Do ove južnoazijske države koja za svakog putnika nudi po nešto otputujte uz Mondo travel na letu Qatar Airwaysa, višestruko nagrađivane aviokompanije koja će omogućiti da u Vijetnam dođete odmorni i spremni za nezaboravne avanture.

Putovanje u Vijetnam odvest će vas i u najveće gradove ove države – Hanoi i Ho Chi Minh (Saigon). Energija ovih gradova zarazit će vas, a doživjet ćete nevjerojatan spoj tradicionalnog i modernog. U vijetnamsku avanturu od 11 dana krenite 12.1. na garantiranom polasku po nevjerojatnoj cijeni – već od 6.990 kn!
Više o putovanju provjerite na https://bit.ly/2rEm771

Mondo travel