Rogaška Hotels & ROI Spa: Odmor s daškom luksuza

Sinergija luksuza, vrhunske gastronomije, kraljevskih rituala i tretmana – sve vas to čeka u Rogaškoj Slatini udaljenoj samo sat vremena vožnje od Zagreba

 Na dugoj tradiciji lječilišnog turizma, Rogaška Hotels & ROI Spa kreirali su kraljevske tretmane zdravlja i ljepote, a luksuzna ponuda zaokružena je novim ROI Spa centrom koji se prostire na 1200 četvornih metara čistog užitka. Tu ćete osjetiti blagotvorni učinak sauna i okrepljujuću snagu vode u tušu doživljaja i vanjskom bazenu, nakon čega će savršeno odgovarati opuštajuća masaža u hotelskom wellness centru.

U Cappucino baru uživajte u omiljenom napitku uz slatke male zalogaje poput šarenih macaronsa koji se jednostavno tope u ustima. Ove ukusne slastice potpisuju hotelski slastičari, a koliko se pažnje pridaje gastronomiji potvrđuju i dva restorana. U hotelskom restoranu Kristal prehrana je prilagođena individualnim potrebama gostiju, dok u à la carte restoranu Kaiser uživaju najzahtjevnija nepca. Ovaj gurmanski hram jedan je od deset najboljih slovenskih hotelskih restorana u kojemu je svaki tanjur pravo malo umjetničko djelo.

Odaberete li za odmor Rogaška Hotels & ROI Spa osjećat ćete se poput europske aristokracije kojoj je nekada Rogaška Slatina bila nezaobilazna destinacija. Tako su se u ovoj oazi zdravlja i relaksacije odmarali članovi plemićkih obitelji Habsburg i Bonaparte, a tu je boravio i hrvatski ban Petar Zrinski.

Ako ste ljubitelj luksuza i žudite za nekoliko dana predaha, Lux ROI paket kreiran je po vašem ukusu. Po cijeni već od 184 eura po osobi u Lux sobi moći ćete uživati tri dana u odmoru kakvog zaslužujete. Rogaška Slatina pravo je mjesto da se opskrbite magnezijem, takozvanim antistresnim mineralom koji daje energiju, smanjuje napetost i umor, osigurava dobar san te poboljšava pamćenje i izdržljivost, a Grand Hotel Sava****superior i Hotel Zagreb****, pružit će vam potrebnu udobnost.

PR: Lollipop