Romantični Pariz na dlanu

Kada je riječ o Parizu, beskrajno je puno razloga zašto posjetiti najromantičniji grad na svijetu, grad svjetla i umjetnosti.  Nije bez razloga slavna Audrey Hepburn izjavila da je Pariz uvijek dobra ideja!

Svjetski poznata francuska prijestolnica poznata je po mnogobrojnim znamenitostima – od Eiffelovog tornja, muzeja Louvre do gotičke katedrale Notre Dame. Uživajte u vožnji Seinom, šetnji pariškom najpoznatijom avenijom Champs-Elysees, pređite najstariji pariški most Le Pont Neuf (Novi most) i divite se masivnim Trijumfalnim vratima. Popijte kavu na Aveniji Saint Germain u Latinskoj četvrti gdje su se tijekom 1920-ih družili Hemingway, Sartre i Camus i upoznajte Latinsku četvrt koja će vas odvesti u bogatu prošlost Pariza.

Pariz je grad koji doista nudi za svakoga po nešto, uz izvrsnu gastronomiju i širok izbor jednih od najboljih svjetskih vrsta vina, Pariz je grad kazališta i muzeja, ali i modna prijestolnica. Jedan od najposjećenijih gradova svijeta oduševit će vas, a savjetujemo odlazak na najviši vidikovac Pariza – u zgradu Montparnasse odakle ćete vidjeti cijeli Pariz s posebnim naglaskom na Eiffelov toranj.

Vodimo vas u Pariz na garantiranom polasku 5.3. gdje ćete tijekom 4 dana putovanja doživjeti najbolje od Pariza.
Iskoristite POSEBNU PONUDU i otputujte u Pariz već od 1.990 kn po osobi. Više o putovanju u Pariz saznajte na https://bit.ly/2V2N94k

Mondo