Skijanje u Monte Bondone, Alpe di Trento

Svega nekoliko kilometara od Trenta, među talijanskim Alpama nalazi se očaravajući  ski centar na oko 2000m nadmorske visine – Monte Bondone. Renovirani skijaški raj idealan za zimske sportove, s oko 70 hektara skijaške površine oduševit će skijaše svih razina. Monte Bondone savršen je za skijanje s obitelji, a priroda koja ga okružuje ostavit će vas bez riječi i omogućiti nezaboravno zimovanje.

Smještaj je mjestu Vason u prekrasnom hotelu Le Blanc Hotel&Spa 4* na oko 1650m nadmorske visine s panoramskim pogledom, na svega 200-tinjak metara od skijaške zone. Nakon skijanja očekuje vas odmor u Spa centru hotela s moderno uređenim centrom za masažu, saunom, turskom kupelji, aromaterapijom i drugim sadržajima. Na svega 60-ak metara od hotela nalazi se i škola skijanja te dječji kamp, a za 25 minuta vožnje možete doći do centra Trenta.

Otkrijte sami Monte Bondone i saznajte zašto se zimi pretvori u raj za skijaše! Za termine od 6. do 12.1. 2020. iskoristite izvrsnu cijenu od 2.595 kn po osobi za 6 polupansiona! Više o Monte Bondone i ponudi za skijanje provjerite na https://bit.ly/32yXW7g

Mondo travel