Sudjelovanje TZG Crikvenice na međunarodnom turističkom sajmu u Münchenu

Od 14. do 18. veljače održan je međunarodni turistički sajam u Münchenu, a među brojnim izlagačima bila je i Turistička zajednica Grada Crikvenice koja je zakupila štand zajedno s hotelskom tvrtkom „Jadran Hotels & Camps“, i to na zajedničkom štandu Hrvatske turističke zajednice.
Sajam je to koji nudi inspiraciju, informacije i opremu za putovanja, a najveći je toga tipa u Bavarskoj. Njemačko nam je tržište izuzetno važno jer smo im omiljena auto destinacija.
Neke od najznačajnijih prednosti sajamskih nastupa su ciljano tržište, novi partneri, osobni kontakti, jačanje odnosa s partnerima, nove poslovne prilike i ideje, direktna prodaja, gradnja imidža na temelju promotivnih materijala, mogućnost direktne prodaje na licu mjesta i slično.
Vrlo nam je važan direktan susret s potencijalnim turistima te spoznaja o njihovim preferencijama i doživljaju destinacije. Suradnjom s predstavnicima „Jadrana“ omogućena je kompletna prezentacija i  kvalitetno informiranje posjetitelja sajma o turističkim kapacitetima i proizvodima u destinaciji.

„Njemačka se dugi niz godina nalazi u samom vrhu zemalja koje ostvaruju najveći broj noćenja na Rivijeri Crikvenica. Zadovoljni smo kako brojem posjetitelja sajma, kojih je bilo oko 140.000, tako i velikim interesom za našom rivijerom. Veselimo se ovoj godini i dolasku još većeg broja njemačkih turista“, rekla je direktorica TZG Crikvenice Marijana Biondić.
 
TZG Crikvenice u ovoj godini planira još četiri nastupa sajmovima – u Berlinu, Beču, Riminiju i Wroclawu.

TZ Crikvenice