Termalni zimski praznici

Uđite u novu godinu odmorni i relaksirani, to će vam donijeti malo više mira i zadovoljstva. A da to bude tako, treba samo skoknuti do Termi Laško, gdje su pripremili atraktivne zimske ponude za cijelu obitelj

 Niste ljubitelji snijega i skijanja, a opet ne želite zimski odmor provesti kod kuće. Terme Laško, sa svoja dva hotela smještena uz rijeku Savinju – Thermana Park Laško i Zdravilišće Laško –pripremili su primamljive ponude za svoje goste. Osim već neko vrijeme aktualnih paketa na bazi polupansiona, koji omogućuju boravak dvije osobe po cijeni jedne, uz neograničeno uživanje u vodenim atrakcijama obaju hotela, za zimu i školske praznike kreirali su ponude kakve se ne mogu propustiti.

Početkom siječnja već za 89 eura po osobi možete uživati u svim sadržajima ovih slovenskih termi, a ovisno o tome odlučite li se za boravak u Thermani Park Laško ili Zdravilišću Laško, djeca starija od pet godina ostvaruju popuste, dokoni najmlađi borave gratis.

U Thermana Parku Laško dočekat će vas preko 2200 četvornih metara vodenih površina ispod staklene kupole. Dok će se najmlađi zabavljati u vodenom parku, na bazenu s valovima, u visećim whirlpoolima, na toboganima…, roditelji se mogu opustiti u rekreacijsko-masažnim bazenima, ali i na brojnim kozmetičkim i medicinskim tretmanima koji se nude u sklopu kompleksa, uključujući i susjedni Hotel Zdravilišče Laško s termalnim bazenima. Naime, ove slovenske terme mogu se pohvaliti jednom od najkvalitetnijih termalnih voda na ovom području. Osim blagotvornog kemijskog sastava, voda iz Termi Laško ima i povoljno bioenergetsko djelovanje, što pridonosi uspostavljanju energetske ravnoteže u tijelu.

Hladan zrak,nedostatak vježbanja i teška hrana koju zimi mnogi češće konzumiraju, izazivaju stagnaciju krvi. Zimi simptomi stagnacije krvi postaju izraženiji, cirkulacija se usporava, a i skloniji smo prehladama, tako da se u Thermana & Veda Ayurveda Centru Laško, možete opustiti i relaksirati uz potpuni zdravstveni make-over, posebice nakon blagdanskog obilja, ali i kušati hranu koju priprema chef iz Indije.

PR: Lollipop         Fotografija: Boris Vrabec