Terme Jezerčica

 

jezercica_78_10052012_photo&copyright by d_gorenak_godar

Hotel Terme Jezerčica u Donjoj Stubici nalazi se u srcu Hrvatskog zagorja, na samom izvoru prirodne ljekovite termalne vode. Udaljen svega četrdesetak km od Zagreba predstavlja idealnu destinaciju za bijeg u prirodu, wellness opuštanje ili aktivan odmor.

Hotel nudi udoban smještaj u 47 soba, SPA zonu i suvremeno opremljen wellness centar te uživanje u blagodatima prirodne ljekovite termalne vode na Vodenom parku koji se sastoji od unutarnjih i vanjskih bazena.

Za sve ljubitelje prirode tu je Hrvatski vrt perunika koji se nalazi u neposrednoj blizini hotela gdje gosti mogu uživati u šetnji ili meditaciji okruženi zelenilom zagorskih brežuljaka.

Hotelski restoran svoju pansionsku buffet ponudu zasniva na tradicionalnim zagorskim jelima, kombinaciji nacionalne i internacionalne kuhinji te zdravoj prehrani po preporuci najboljeg Zagorskog chefa g. Ivica Žulja. Naš tim kuhara dobitnik je brojnih nagrada na prestižnim kuharskim natjecanjima i kuharskom kupu diljem Lijepe naše i u inozemstvu. Posebno ističemo ponudu domaćeg kruha i lepinja, veliki izbor pizza, domaće kremšnite i raznoliku ponudu vafla. Od ostale ugostiteljske ponude tu je caffe bar IN Bar koji je ujedno i prostor za pušaće, lobby bar, Pool bar na Vodenom parku te Sunshine bar, krušna peć i roštilj na otvorenom u ljetnim mjesecima.

Kvalitetu pružanja usluge jamči Vam ljubazno osoblje, ali svakako i certifikat za kvalitetu ISO 9001 i certifikat za zaštitu okoliša 14001 te certifikat sigurnosti hrane HACCP.

Gostima je na raspolaganju suvremeno opremljen wellness centar u kojem se možete prepustiti tradicionalnim i modernim načinima brige za ljepotu duha i tijela. Središnji dio wellness centra čini prostor spa zone s pet sauna (turska, aroma finska, klasična finska, nova panoramska klasična finska, nova panoramska infracrvena), hammam, whirlpool, prostori za odmor, vanjsko hladno korito za fazu hlađenja, vanjski whirlpool s terasom za sunčanje, a u ponudi je i Vip zona sa 2 ležaja za masažu, tatami prostirkom za Thai masažu te wellness programima za dvije osobe.

JEZERCICA_TERME_masaza_042012_photo&copyright by darko gorenak godar (1)

Za aktivan odmor posjetite fitness centar koji se nalazi u sklopu hotela te je klimatiziran i opremljen s 30-tak aerobnih i anaerobnih suvremenih sprava.

 

Obitelji svoj odmor, zabavu i rekreaciju pronalaze u našem Vodenom parku koji je namijenjen svim generacijama, od najmlađih do baka i djedova. Termalna voda izvorne temperature 38 ºC sadrži više različitih aktivnih sastojaka, te iona  i smatra se ljekovito-mineralnom vodom.

Unutarnji Vodeni park sadrži rekreacijski plivački bazen, bazen za djecu s toboganima, dječji bazen s igračkama, bazen za neplivače s whirlpoolom, hidromasažni bazen s gejzirom te hidromasažnim ležaljkama i klupama.

Vanjski Vodeni park sadrži olimpijski bazen, dječji bazenom s vodenom kornjačom, masažni bazen s četiri tobogana, igralište za djecu te masaže na otvorenom.

Kao specifičnost ponude, ističemo prirodnu izvorsku termalnu vodu koja je provedena kroz cijeli kompleks hotela tako da gost u svakom trenutku može uživati u blagodatima prirodne izvorske mineralne vode.

Terme Jezerčica mogu ponuditi sve za organizaciju Vašeg  vjenčanja, obljetnica, dječjih rođendana, seminara, konferencije, edukacije, poslovnog sastanka, management board meetinga, evenata, tailor made i grupnog incentive putovanja,  a sve uz podršku profesionalnog tima osoblja hotela uz potpunu sigurnost i povoljne cijene.

JEZERCICA_TERME_hotel_042012_photo&copyright by darko gorenak godar (2)