Terme Laško su otvorene i spremne za goste!

Nakon velikih poplava u Sloveniji i materijalne štete koje su uzrokovale, omiljene Terme Laško otvorene su za goste i pozivaju sve da dođu na odmor bez straha. Posjetiteljima su na raspolaganju svi sadržaji osim bazena – bez brige, hotelski gosti mogu besplatno koristiti bazene na tri alternativne lokacije

Poplave koje su početkom kolovoza pogodile Sloveniju nisu poštedjele ni Terme Laško u kojima intenzivno rade na saniranju štete. Iz omiljenih slovenskih terma koje se nalaze na nešto više od sat vremena od Zagreba (i to bez vinjete!) u lijepom slovenskom gradiću Laško uz ljekovita izvorišta pokraj rijeke Savinje poručuju da je cesta za Laško otvorena i čista, kao i sva njihova vanjska parkirališta te da su spremni za nove goste. Izuzev bazena koji su van funkcije u oba hotela do kraja mjeseca, sve ostale usluge su dostupne.

Hotel Thermana Park Laško s impresivnom staklenom kupolom, najsuvremenijim spa centrom, saunama, ayurvedskom ordinacijom, Centrom zdravlja i ljepote i Centrom medicine svima željnima odmora donose savršenu revitalizaciju duha i tijela.

Izuzetan wellness centar nudi brojne masaže, wellness rituale, tretmane za njegu tijela i opuštanje, kao i Sauna centar hotela Thermana Park Laško. Sve radi osim bazena,

a očekuje se da će bazeni u oba hotela raditi od kraja kolovoza.

”Iako bazeni za sada ne rade, našim hotelskim gostima omogućili smo kupanje u unutarnjim i vanjskim bazenima Terma Zreče, vanjskim bazenima Terma Olimia i unutarnjim i vanjskim bazenima Rimskih Terma koje se nalaze samo 10 minuta od Terma Laško. Organizirali smo i autobusni prijevoz za Zreče ili Aqualunu. Na kupanje se naravno može ići i vlastitim prijevozom. Želimo našim gostima poručiti da dođu bez straha i prepuste se odmoru! Sada mogu uživati ​​u jedinstvenoj ponudi, istražiti ​​prekrasnu Sloveniju i mnoge druge termalne destinacije“, poručuju iz Terma Laško.

Za smještaj u hotelima do kraja kolovoza odobravaju 30% popusta na boravak. Informacije i rezervacije: info@thermana.si ili 0386 3 42 32100.

Lollipop