Terme Olimia: otkrijte tajnu dobrog osjećaja

Ugodna toplina sauna, ljekovitost termalne olimske vode, opuštajući tretmani i rituali, duboka relaksacija – pravo je vrijeme da zaboravite vanjski svijet i probudite sva čula

Opuštajuća antistresna masaža ili čoko-mint masaža riješit će vas nervoze, mrzovolje i depresije. Ulja bogata vitaminima i mineralima osnažit će i hidratizirati vašu kožu te joj podariti jedinstveni baršunasti osjećaj. Ovi čarobni rituali samo su dio bogate ponude Terma Olimia, koje su za jesen i zimu pripremile neodoljive pakete i dodatne pogodnosti.

Ako ste raspoloženi za romantični bijeg vaš izbor će biti luksuzni Wellness hotel Sotelia****s, uživanje u SPA ritualima za dvoje i antistresnim masažama. Za potpuni olimski doživljaj tu je novootvorena Termalija Relax, prostrana oaza opuštanja i čistog užitka u Family Wellnessu Termalija.

Ljubitelji luksuza neće propustiti magičan svijet Wellnessa Orhidelia, koji je već devet godina i službeno najbolji wellness u Sloveniji. Oduševit će vas njegov ekskluzivan dizajn inspiriran crnom orhidejom, tu ćete otkriti novu dimenziju spa iskustva i probuditi uspavana čula.

Kupanje u bazenima s termalnom vodom podsjetit će vas na ljetne dane, a za potpuno relaksiranje, tu je najveći Svijet sauna u Sloveniji. Vrtloženje zraka, programi medom, solju, termalnim blatom, čokoladom, grožđem… i toplina sauna posebno gode u hladnije doba godine.

 

PR: Lollipop