Tips&Tricks: kako organizirati poslovni susret za pamćenje

Budite inovativni i kreativni, ponudite potpuno drugačije iskustvo poput selfness kongresa, art&spa doživljaja ili atraktivnih team building programa

Pripremate poslovni sastanak, konferenciju, kongres, ili razmišljate o team buildingu? Odmaknite se od standarda, dosadnih prostora, središta gradova i klasičnih druženja. Poslovnim partnerima, potencijalnim klijentima, kolegama ili zaposlenicima pružite novi doživljaj, pozitivno iskustvo koje će pamtiti i uvijek povezivati uz vašu tvrtku.

Oduševite sudionike odabirom destinacije!

 Ubrzan poslovni ritam i gužve na ulicama gradova zamijenite mirom i tišinom zelenila. Neka vaše odredište bude u srcu prirode, daleko od asfalta i buke, a  opet dovoljno blizu gradu, kolodvorima i zračnoj luci kako se ne bi gubilo vrijeme na dugačak put. Ne trebate ići daleko. U srcu Hrvatskog zagorja, samo 40 kilometara od Zagreba smještene su Terme Tuhelj. Okružene prekrasnom prirodom, cestovno su odlično povezane s okolnim gradovima.

Vodite računa o dvoranama!

Osim suvremene opreme i vrhunskog dizajna, dvorane trebaju biti multifunkcionalnog karaktera, prilagodljive vašim željama, kapacitetima i vrsti poslovnih susreta. Iznimno je važan i smještaj u odličnom hotelu, visoke kategorije i bogatih sadržaja.

Vrhunski kongresni centar Terma Tuhelj nudi deset moderno opremljenih multifunkcionalnih dvorana kapaciteta do 500 osoba. Uz prirodan izvor svjetla tu su i suvremena audio-video oprema te oprema za simultano prevođenje, Hotel Well**** atraktivne arhitekture i dizajna, pruža udoban i kvalitetan smještaj i atraktivnu SpaArenu za dnevna i večernja događanja.

Omogućite nezaboravan gurmanski doživljaj!

 Odaberite odredište vrhunske eno-gastronomije. Suvremeni poslovni gosti žele kušati nova jela, uživati u vrhunskim lokanim specijalitetima i vinima.

Sve ćete to naći u Termama Tuhelj. Gala večera ili tematska uvijek je dobar izbor, a vaši će partneri i klijenti uživati u tradicionalnim jelima prezentiranim na moderan način i vrhunskim zagorskim vinima u Dvorcu Mihanović. U njegovom jedinstvenom ambijentu srednjovjekovne i dvorske večere posebno su iskustvo.  Terme Tuhelj oaza su opuštanja i vitalnosti, pa su jela hotelskog restorana kreirana u skladu sa zahtjevima gostiju koji vode računa o zdravoj prehrani.

Ponudite nešto posve novo, drugačije i inovativno!

 Ovo je ključni element po kojem se vaš poslovni susret razlikuje od ostalih. Što mislite o selfness kongresu u kojem je naglasak na zdravlju, vitalnosti, wellnessu i pozitivnim navikama u poslovnom i privatnom životu? Ili o art&spa doživljaju u kojem se isprepleću umjetnost i opuštanje na originalan način? Upravo ovi koncepti Terme Tuhelj razlikuju od svih ostalih kongresnih destinacija. Najveći Svijet sauna u Hrvatskoj, posebno kreirani rituali i masaže luksuznog wellness centra, tretmani tuheljskim ljekovitim blatom, kupanje u bazenima s termalnom vodom… – ne zaboravite opuštanje i zabava sastavni su dio svakog poslovnog susreta.

Osigurajte nezaboravan team building!

Razmišljajte izvan okvira, potaknite natjecateljski duh tima, omogućite mu odličan provod i otkrivanje bogate kulturne baštine na neobičan način. Takva je „Vilinska bajka“, novi team building program Terma Tuhelj kreiran u suradnji s turističkom agencijom Acredo. Bajkovita priroda, atraktivni zagorski dvorci, bogato naslijeđe jednostavno pozivaju na istraživanje i aktivnost. Igra započinje viteškim turnirom ispred prekrasnog zagorskog dvorca, nakon čega timovi kreću u potragu za blagom. U pratnji kostimiranih animatora rješavaju zadatke i tako istražuju svaku prostoriju, način života, legende i priče.

PR: Lollipop

Fotografija: arhiv Terme Tuhelj