TURISTIČKA ORGANIZACIJA GRADA NOVOG SADA DOBITNIK JE NAJPRESTIŽNIJE NAGRADE U OBLASTI TURIZMA SRBIJE „TURISTIČKI CVET“

Turistička organizacija Srbije danas je u Jugoslovenskoj kinoteci u Beogradu, priredila svečanost povodom dodele najprestižnije nagrade u oblasti turizma „Turistički cvet“.

Ovo je veliko priznanje za Grad Novi Sad i turizam grada.  

„Turistički cvet“ je nagrada Turističke organizacije Srbije koja se tradicionalno dodjeljuje za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, kao i za doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma u Srbiji. 

Turistička organizacija Grada Novog Sada je dobitnik ove prestižne nagrade u kategoriji turističkih organizacija, jer je upravo svojim brojnim promotivnim kamapanja i aktivnostima sprovedenim u prethodnom periodu u zemlji i regiji, privukla izuzetno veliki broj turista koji su ostvarili do sada najveći broj noćenja u Novom Sadu, koji je samo u odnosu na prethodnu godinu za prvih 10 meseci veći za 21,5% u odnosu na isti period prethodne godine.

Od signalizacije hotelskih kapaciteta, preko izrade promo brošura i promo filmova, učešćem i promocijom Novog Sada na brojnim međunarodnim i domaćim sajmovima, pokretanjem nekoliko garantiranih promotivnih turističkih tura za turiste, kao i održavanja kontakata i saradnje sa drugim predstavnicima turističke privrede, TONS je u proteklih godinu dana doprinio izuzetno visokom pozicioniranju Novog Sada kao poželjne turističke destinacije za posetiti u prethodnom periodu.

Nagrada „Turistički cvet“ se dodeljuje svake godine za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, kao i doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma, fizičkim i pravnim osobama, u slijedećim kategorijama: turistička organizacija; turistička manifestacija; receptivna turistička agencija; ugostiteljski objekat za smeštaj; organizacija ili pojedinac za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga.

Za Turističku organizaciju Grada Novog Sada je ovo posebna čast i priznanje da je sve prethodne promotivne aktivnosti sprovela sa velikom pažnjom i značajnim uspehom.

PR: TO grada Novoga Sada