U Termama Tuhelj zimski praznici nikad uzbudljiviji

Kada igrama i natjecanjima pridružite obilje glazbe, plesa i darova iznenađenja u društvu Vilenjaka, Djeda Božićnjaka i Tuhija – vrhunski provod je zagarantiran. Do 14. siječnja i kraja zimskih praznika nema bolje zabave od one u Termama Tuhelj

Art&Spa škola, radionice zdrave hrane za najmlađe, glazba uživo, nezaboravna zabava na novim vodenim atrakcijama, prigodan božićni program, druženje s Djedom Božićnjakom – tako u Termama Tuhelj izgledaju veseli blagdani i zimski praznici. Školarci se, bez sumnje, vesele školskim praznicima, no nakon dva-tri dana odmora od učenja i ocjena,tijekom kojih baš ništa ne žele raditi, mnogi se zažele aktivnog odmora. A do 14. siječnja i početka drugog polugodišta nema bolje aktivne zabave od one u Termama Tuhelj.

Najuzbudljivije će, dakako, biti tijekom posjeta Djeda Božićnjaka, koji će mališane zabavljati u sklopu božićnog programa. Uz disco program, božićni magic show te dječje kazališne predstave, zabavi nema kraja. Na Vodenom planetu očekuju ih Vilenjaci, vesele igre na bazenima i večernji mini-disko programu uz posjet maskote Tuhija. Bit će tu i prilika za osvojiti nagrade iznenađenja, ali i puno adrenalina, jer će se u novootvorenom Vodenom parku s toboganima, prskalicama i atraktivnim vodenim igračkama održavati utrke za najmlađe.

Nakon božićnih dana, praznici će se nastaviti u Art&Spa tonu gdje se priprema odlična kombinacija dječjeg spa programa isprepletena s kreativnim i umjetničkim radionicama. Kretanje, wellness, termalna voda i vitalna prehrana, četiri su važna „zakona“ kojih se moramo pridržavati želimo li ostali fit. A kako se zdrave navike grade od malena, Budi fit program Tremi Tuheljza vrijeme zimskih praznika bit će prilagođen upravo najmlađima. Zašto je dobro vježbati te kako uz malo mašte i kreativnosti pripremiti zdrave, a ukusne obroke, klinci će saznati na treninzima uz bazene i na radionicama zdrave hrane. Tu su i specijalizirani sauna programi za najmlađe goste koji u društvu svojih roditelja uče nešto novo. Nezaboravne zimske praznike „začinit“ će i već dobro poznat program Art&Spa škole. Crtanje raznim tehnikama, modeliranje, izrada suvenira…, sve to čeka djecu koja samo trebaju pustiti mašti na volju i uživati u otkrivanju svojih talenata.

Više o programu za nezaboravne školske praznike potražite na www.terme-tuhelj.hr.

PR: Lollipop