Upoznajte sjaj i raskoš carskog Sankt Peterburga

Sankt Peterburg jedan je od najljepših gradova svijeta, a zahvaljujući bogatoj povijesti,  visokoj umjetnosti i vrlo raskošnoj arhitekturi te izvanrednom noćnom životu doživjet ćete nezaboravno putovanje. Nekada carski grad koji je tri puta mijenjao ime, odličan je za putovanje tijekom cijele godine, a može se pohvaliti mnogobrojnim znamenitostima.

Muzej Hermitage, jedan od najvećih muzeja na svijetu, neizostavano je mjesto u Sankt Peterburgu. Na obali rijeke Neve jedan od najljepših muzeja prostire se u 6 zgrada te sadrži eksponate iz ruske povijesti, ali i grčke i rimske. Glavna zgrada, Zimski dvorac, nekada je bila službena rezidencija ruskih careva. Sankt Peterburg nudi bogatu kulturnu scenu, pa kada ste u ovom prekrasnom ruskom gradu, posjetite kazalište i uživajte u nekom od klasika ruskog baleta. Isprescjecan s preko 300 mostova, Sankt Peterburg nazivaju i “Venecijom sjevera”. Mnogi od mostova podižu se u večernjim satima, pa uživajte i u posmatranju mostova uz zalazak sunca na obalama Neve.

U sklopu putovanja s Mondo travelom u cijenu putovanja u Sankt Peterburg uključen je posjet Puškinovom carskom selu. Carko selo dar je cara Petra I supruzi Elizabeti, a zbog svoje raskošnosti i veličine, uređenih zelenih površina i palača zasigurno će vas oduševiti.

Upoznajte sjaj i raskoš carskog Sankt Peterburga na našem polasku 26. 9. i iskoristite FIRST MINUTE cijenu već od 3.290 kn!
Više o putovanju provjerite na https://bit.ly/2yqNgKE

Mondo travel