Valentinovo u New Yorku

Jedan od najvećih događaja u gradu koji nikad, ali baš nikada ne spava, svakako je Valentinovo!

Naravno, grad o kojem se radi je fantastični New York koji se nalazi na bucket listi svakog putnika. Osim što je već sam odlazak u New York za Valentinovo dar koji će bilo tko pamtiti zauvijek (i bit će ga teško nadmašiti), sam grad nudi mnoštvo zanimljivih i romantičnih aktivnosti. Tijekom dana odite u romantičnu šetnju Central parkom, popijte  kavu u hotelu Plaza, prođite preko Brooklyn bridgea koji spaja Brooklyn i Manhattan te uživajte u pogledu. Na Madison Square Gardenu izvedite performans za voljenu osobu, a navečer ne propustite na Brodwayu pogledati jednu od svjetskih poznatih kazališnih predstava: Waitress, Lion King, Chicago, Wicked, Phantom of the Opera…

Tijekom putovanja u New York 12.2. imat ćete priliku posjetiti i Washington na jednodnevnom izletu kao i Boston, jedan od najstarijih gradova SAD-a, grad bogate povijesti koji je imao veliku ulogu u povijesti SAD-a. Smještaj tijekom 5 noćenja u New Yorku imat ćete u izvrsnom hotelu Holiday Inn Express-Wall Street.

Tijekom putovanja imat ćete dovoljno slobodnog vremena i za samostalno istraživanje New Yorka, a ne propustite FIRST MINUTE akciju i rezervirajte svoje mjesta za putovanje u New York 12.2. Putovanje od 7 dana, 5 noćenja s izvrsnim smještajem možete rezervirati već od 3.990 kn po osobi za četverokrevetnu sobu ili od 4.990 kn po osobi za smještaj u dvokrevetnoj sobi.

Više o Valentinovu u New Yorku provjerite na https://bit.ly/2sp2jVJ

Mondo travel