Vienna City Card nudi preko 200 popusta

Bečka turistička kartica „Vienna City Card“ koja nudi popuste za preko 200 gradskih znamenitosti od prvog je rujna 2018. posjetiteljima austrijske prijestolnice dostupna putem novih prodajnih kanala: europskog portala za putovanja opodo.de te Eurail Grupe (službene prodajne stranice za Eurail i Interrail vozne karte).

Beč se ubraja u top 10 europskih destinacija, kako kod mlađih korisnika Interrail-a, koji se u okviru projekta „Discover EU“ ponovno nastoji popularizirati, tako i kod starijih korisnika Eurail-a koji putuju s obiteljima. Svi oni od početka rujna putem interneta mogu nabaviti „Viena City Card“ bez provizije. Slične suradnje trenutno postoje s još šesnaest gradova.

Bečka turistička zajednica „WienTourismus“ istovremeno je započela i novu suradnju s europskim portalom za putovanja opodo.de, koji će putnicima nakon kupovine avionske karte, putem e-maila nuditi kupovinu Vienna City Card-a. „Suradnjom s Eurail Grupom i portalom opodo.de možemo pružiti pogodnosti Vienna City Card-a još većem broju putnika. I dok je prodaja kartica preko Eurail-a još u fazi testiranja, Beč je kao ponuđač turističkih kartica lider na portalu opodo.de“, izjavio je direktor Bečke turističke zajednice, Norbert Kettner.

„Vienna City Card“ dostupna je po cijeni koja se kreće od 17 eura na više i nudi preko 210 popusta, uključujući i karte za javni prijevoz, kao i za turističke „Hop-On, Hop-Off“ ture. Ova najprodavanija austrijska gradska turistička kartica dostupna je i preko aplikacije „Viena City Card“, koja istovremeno služi i kao digitalni turistički vodič, kalkulator za popuste i offline mapa.

 

PR: Eurocomm pr