Vitalnost i Zdravlje na Lošinju: Vaša Promjena Počinje Sada

Lošinjski vikend vitalnosti održava se od 7. do 9. lipnja 2024. te je posvećen promociji kvalitetnog načina življenja kroz redovitu tjelovježbu, pravilnu prehranu te unutarnje zdravlje i ravnotežu tijela i duha. Manifestacija se održava povodom Global Wellness Day-a, čiji je slogan „One day can change your whole life!“.

Sudjelovanje je besplatno i namijenjeno lokalnim stanovnicima i gostima. 

 „Izuzetno smo ponosni što možemo ugostiti ovaj značajan događaj koji promovira zdrav i uravnotežen način života. Naša želja je da sudionici ovog vikenda steknu nove zdrave navike koje će pozitivno utjecati na njihovu svakodnevicu. Pozivamo sve da nam se pridruže i iskoriste priliku za aktivan i zdrav vikend na našem prekrasnom otoku vitalnosti.“, naglasio je direktor TZG Malog Lošinja, Dalibor Cvitković.

Program uključuje raznolike aktivnosti koje promoviraju zdrav način života i unutarnju ravnotežu. Sudionici će moći sudjelovati u podvodnoj orijentaciji, interaktivnim treninzima i smoothie radionicama za djecu, odbojci na pijesku, mini trkama, fit treninzima, pješačkim turama, vježbama disanja i jogi u prirodi. Također, bit će organizirane pilates sesije, energični treninzi s besplatnim mjerenjem tlaka i zdravstvenim savjetima, hike ture, šumska terapija, kajak ture, biciklističke ture pri zalasku sunca, te vježbe disanja i nordijsko hodanje. Program završava aktivnostima poput full body workouta, audio floatinga za smanjenje stresa i SUP tura.

Cijeli program možete preuzeti ovdje

TZ Maloga Lošinja