Wellness je pravo rješenje za post-holiday blues

Nije jednostavno ponovno se vratiti uobičajenim obvezama nakon ljetnog odmora, no sve je lakše uz dobru prilagodbu. Terme Tuhelj već tradicionalno za svoje goste „režiraju“ – najbolji brzi bijeg iz grada

Iako su znanstvenici izračunali da su za prilagodbu na redoviti radni tempo nakon godišnjeg odmora potrebna oko tri tjedna, malo je onih koji si mogu priuštiti taj – privilegij. Da se od holiday bluesa, zbog povratka na posao nakon ljetnog odmora doista može patiti, potvrđuju stručnjaci savjetujući ljudima da obvezno organiziraju bijeg iz grada i priušte si – dan za sebe. U vremenima kada se traže osamljena mjesta i odredišta bez gužvi, pravi je odabir wellness udvoje, uživanje u društvu voljene osobe ili prijateljica, opuštanje uz brojne tretmane,a sve u režiji Terma Tuhelj uz pridržavanje epidemioloških mjera. Opuštajući tretmani i rituali s pogledom na zelene brežuljke, pomoći će vam da ove godine izbjegnete depresiju nakon povratka u stvarnost i napunite baterije za izazovnu jesen i povratak uobičajenim aktivnostima i obvezama.

Prva adresa – SPAeVITA centar!

Intiman i ugodan ambijent, vrhunski tretmani za čitavo tijelo, opuštajuće masaže, itekako potrebna njega kože nakon sunca – SPAeVITA centar prava je adresa.

Uživat ćete u terapeutskim masažama, masažama dalekih zemalja, posebno opuštajućim aroma relax masažama eteričnim uljima, ali i masažama prilagođenim obiteljima i djeci. U ponudi su i posebno kreirani tretmani za njegu lica i tijela, kupke, oblozi, manikure i pedikure…

Potpuni make over možete napraviti i u samo jednom danu. Umirite um, revitalizirajte tijelo, kupajte se u bazenima, skoknite na fini ručak ili večeru pripremljene po jedinstvenom selfness konceptu, od najkvalitetnijih, lokalno uzgojenih namirnica, bez puno začina i masti.

Za navalu pozitivne energije

Još je bolje ako na raspolaganju imate dva, tri dana. Povoljni smještajni paketi u hotelu Welluključuju i neograničeno kupanje u bazenima Vodenog planeta.

Jedan od načina prevladavanja depresije zbog kraja godišnjeg odmora svakako je i vraćanje uobičajenim aktivnostima, prije svega tjelovježbi. Ako do sada i niste bili osobito aktivni, brojni sportski sadržaji unutar Terma Tuhelj, pa i sama šetnja pitoresknim zagorskim bregima, donijet će vam navalu pozitivne energije. Wellness break svakom dobro dođe.

Lollipop

Fotografija: Ziga Intihar i arhiv