Zašto su višegeneracijska putovanja novi turistički trend?

Mislite da je putovanje na koje vodite i djecu i roditelje osuđeno na propast? Dobro razmislite još jednom!

Višegeneracijska putovanja – odmori na kojima zajedno putuje više generacija postaju sve popularnija! 3G putovanje (putovanje tri generacije) smatra se je jednim od najvećih novih trendova u industriji putovanja, a broj baka i djedova koji putuju sa svojom odraslom djecom i unucima je u stalnom porastu. Manjak zajedničkog kvalitetnog vremena u „realnom“ životu, neizmjerna pomoć baka i djedova roditeljima s bebama ili samohranim roditeljima – toliko je benefita i zabave kada zajedno putuje cijela proširena obitelj!

Baka i djed u fokusu

Selfness jutra u prirodi s posebnim programima za poticanje energije, blagodati ljekovite termalne vode koja, između ostalog, pomaže kod reumatskih i kožnih bolesti, spretne ruke stručnjaka iz Centra zdravlja Olimia, aktivnosti na otvorenom – bake i djedovi uživat će i vratiti vitalnost!

Kretanje je iznimno bitno bez obzira na godine, a nordijsko hodanje ili istraživanje kraja na biciklima idealni su za održavanje dobrog zdravlja. Djedovi i bake na posebnim radionicama mogu naučiti i ponešto o ljekovitom bilju koje ima pozitivan učinak na organizam.

Beskrajna zabava za sve

U Family Wellnessu Termalija uživat će cijela obitelj, a posebno oduševljeni bit će najmlađi. Za majke s bebama osigurane su posebne sobe za previjanje, dojenje i opuštanje. Bazeni s termalnom vodom nude beskrajnu zabavu s mnoštvom atrakcija, tobogana i zidom za penjanje iznad bazena, a kada se zažele kopna tu je igraonica Oliland u kojoj zabava traje cijeli dan. Djeci viših uzrasta, ali i odraslima, na raspolaganju je interaktivna multimedijalna soba i 7D kino.

Kada su u pitanju mame i tate svi putevi vode u Wellness Orhidelia. Sauna i masaža za parove u najvećem wellness centru i Svijetu sauna u ovom dijelu Europe super su kombinacija.

Lollipop