Zimski praznici idealni za istraživanje energičnog Dubaija

Nadolazeći zimski praznici odlična su prilika za zabavu i uživanje u Dubaiju, gradu koji nudi pregršt sadržaja putnicima koji putuju sami ili u društvu svojih najdražih. Mnoštvo festivala, gastronomski doživljaj, adrenalinski i vodeni parkovi te očaravajuće plaže čine taj grad idealnom destinacijom za odmor.

Pogodnosti propusnice My Emirates Pass

Putnici Emiratesa mogu uživati u prednostima sezonske propusnice My Emirates Pass i uštedjeti novac zahvaljujući brojnim popustima koje mogu iskoristiti na više od 500 lokacija diljem Ujedinjenih Arapskih Emirata. Putnici koji će letjeti za Dubai ili u Dubaiju presjedati na svoj idući let u razdoblju od 1. siječnja do 31. ožujka 2020. godine mogu iskoristiti ponudu i uživati popustima do 30 posto na prodajnim mjestima i do 50 posto na ostalim aktivnostima, a za korištenje pogodnosti potrebno je samo predočiti ukrcajnu kartu i važeći osobni dokument. Na raspolaganju su im luksuzni spa tretmani, vrhunske kulinarske delicije i bezbrojne aktivnosti na otvorenom. Tu su i popusti za uzbudljive vodene parkove.

Festival šopinga Dubai Shopping Festival 2020

Posjetitelji Dubaija imaju priliku uživati u prvoklasnom iskustvu kupovine koje je dostupno diljem grada. Festival obuhvaća velik broj trgovačkih centara uključujući i jedan od najvećih na svijetu, poznati Dubai Mall. Putnike Emiratesa od 26. prosinca do 1. veljače 2020. godine čekaju razne pogodnosti u sklopu spomenutog festivala, poput primamljivih popusta i pogodnosti u trgovinama s odjećom, nakitom i elektronikom te brojnim drugim artiklima.

Mohammad Al Hashimi, potpredsjednik za komercijalne proizvode u aviokompaniji Emirates, izjavio je: „Dubai je fantastičan grad u kojem broj atrakcija i jedinstvenih doživljaja u kojima naši putnici mogu uživati kroz cijelu godinu raste iz dana u dan. Dubai je jedna od najpoznatijih destinacija prvoklasnog iskustva kupovine, ali i vrhunske gastronomske ponude. Uvijek nam je iznimno zadovoljstvo posjetiteljima Dubaija pružiti najbolja iskustva te se nadamo daljnjoj uspješnoj suradnji s našim partnerima.“

Media val