Zimski wellness za cijelu obitelj

Hladni mjeseci dobar su razlog da se posvetite sebi kako biste bolje podnijeli zimski blues. Raskošni termalni tretmani u Termama Laško uz posebne popuste pomladit će vas i osloboditi stresa, a odlična animacija i spa za djecu zabaviti i osnažiti vaše mališane

Slovenski pitoreskni pivski gradić Laško sve više postaje sinonim za savršeni wellness. Cosy atmosfera uz posebnu brigu za zdravlje i wellbeing svakog gosta itekako rekuperira i tijelo i dušu. U Termama Laško baš sve je individualizirano i prilagođeno vašim željama pa birate između uživanja u vodenom svijetu i saunama, izvrsne gastronomske ponude i široke ponude savršenih spa izazova poput Rock ‘n’ Roll Of Love – romantične kupke i večere za dvoje ili Coconut Dreams – kupke za dvoje uz čašu pjenušca. Gostima hotela Thermana Park Laško **** Superior nudi se i odabir jedinstvenih terapeutskih tretmana, masaža i njege lica povoljnije za čak 25 posto, a iskoristivo sve do 20. prosinca!

Hidratacija i hranjivi sastojci koji kožu pretvaraju u baršun, tematski osmišljene kupke, antistres njega morskim blatom te eterična ulja koja osnažuju imunitet, idealan su saveznik za pravi preporod. Osnažite imunitet termalnim tretmanima koji vas njeguju izvana i iznutra.

Za obiteljske gušte

Ovdje će se super provesti i obitelji s djecom jer se roditelji mogu posvetiti sebi, a djeca kvalitetno zabaviti. Brojne vodene atrakcije i igre uz pratnju animatora, tečajevi plivanja, joga za djecu, tretmani prilagođeni mališanima, dječji spa, nezaboravne proslave rođendana, edukativne ekološke igre… tek su dio ponude u kojoj uživaju maleni gosti Terma Laško.

Kreirajte svoj osobni wellness doživljaj koji zimu pretvara u omiljeno doba godine. Red romantike, red obiteljskog druženja i veselja, poneka pivska masaža tijela, poslastice iz gastro ponude, izleti u romantične slovenske lokalitete u neposrednoj blizini terma – i spremni ste za nove izazove!

Lollipop