2. Street Food Festival Zagreb

Na Strossmayerovom šetalištu u Zagrebu, 26. i 27. travnja održat će se drugo izdanje dugo očekivanog Street Food Festivala Zagreb.

Nakon uspješnog prvog Festivala ulične hrane, održanog u Varšavskoj ulici, koji je oduševio svojom atraktivnošću, odličnom hranom i spontanom zabavom, drugo izdanje bit će još bogatije, zanimljivije, prepuno iznenađenja i dobrih vibracija koje će oduševiti sve ljubitelje neobičnih ali privlačnih kulinarskih okusa.

A ovogodišnji Street Food Festival uistinu će predstaviti nezaboravna gastronomska rješenja, vrhunske delicije, pa će posjetitelji imati priliku uživati u čak 12 vrsta jela iz 8 zemalja svijeta i nezaboravnim okusima Indije, Azije, Engleske, Španjolske, SAD, Mexica, Italije i Hrvatske. Uz vrhunska jela moći će se uživati i u posebnoj ponudi pića, piva i sokova, koji će se tijekom festivala prodavati po pristupačnim cijenama, dok će najsretniji imati priliku osvojiti vrijedne nagrade.

Uz neograničene degustacije hrane posjetitelji će imati priliku i na posebno osmišljnom marketu, na kojem će izlagati partneri Festivala, kupiti i jedinstvene začine, vrhunske mesne proizvode, svježe egzotično voće i povrće…

Ulaznica za jedan dan Street Food Festivala prodavat će se po cijeni od 60 kuna, a za taj iznos svi posjetitelji moći će degustirati hrane u neograničenim količinama. Ulaz za djecu do 7 godina je besplatan, stoga dođite na Strossmayerovo šetalište, provedite nezaboravno poslijepodne na još jednom nezaboravnom i vjerujemo ukusnom Street Food Festivalu Zagreb.

Festival je otvoren za posjetitelje 26. i 27. travnja od 11 do 18 sati, a ulaz je moguć sa obje strane Strossmayerovog šetališta (Mesnička i Kula Lotrščak).

Festival možete pratiti i na službenoj facebook stranici.

P. R.