4. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju

PIK Vrbovec je i ove godine sponzor najvećeg natjecanja za majstorice i majstore roštilja koji  se bore za laskavu titulu najboljih i nagradu Zlatni ćevap.  U organizaciji 24sata i PIK-a, 4. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK posjetit će gotovo cijelu Hrvatsku:

24.04. petak, Križevci
26.04. nedjelja, Umag
01.05. petak, Zagreb
09.05. subota, Zadar
24.05. nedjelja, Kastav
30.05. subota,  Osijek
13.06. subota,  Knin
21.06. nedjelja, Orahovica
28.06. nedjelja, Zagreb

Roštiljade su idealne za iskoristiti dan za uživanje s kolegama, obitelji i prijateljima. Osim što zaljubljenici u roštilj diljem Hrvatske mogu pokazati svoje umijeće, mogu se dobro i zabaviti. O najboljima će i ove godine odlučivati stručni gastro sud predvođen Brankom Ognjenovićem, akademikom kulinarstva, a zabave zasigurno neće nedostajati jer za bogati zabavni program jamče poznata TV  lica Frano Ridjan i Martina Validžić. PIK poziva da se pridružite u što većem broju i budete dio odlične atmosfere koju će dodatno zagrijati brojni koncerti s popularnim izvođačima, ali i zabavne društvene i nagradne igre.

Otvorenje sezone roštiljada održat će se u petak, 24. travnja u Križevcima s početkom u 12 sati na Trgu Antuna Nemčića, dok će se već tradicionalno finale roštiljade održati u nedjelju, 28. svibnja u Zagrebu s početkom u 14 sati te okupiti najbolje amatere u pripremi mesnih delicija.

PIK