50.000 turista otkrilo prednosti digitalne turističke ponude Hrvatske

Projekt s popustima za restorane, izlete i druge turističke aktivnosti privukao brojne strane turiste, Nijemcima najzanimljivije uštede

Nedavno pokrenut projekt CroDeals, koji korisnicima pruža preko 2.000 mogućnosti za popuste u hrvatskim restoranima, kafićima, muzejima te kod bukiranja izleta i drugih turističkih aktivnosti, ostvario je sjajne rezultate. Već u prvoj sezoni 50.000 posjetitelja koristilo je ovu stranicu koja funkcionira na šest svjetskih jezika i u potpunosti je prilagođena strancima koji dolaze u našu zemlju, a nastala je po uzoru na aplikacije kao što su Berlin Pass ili London Pass. Zanimljivo, najviše je korisnika bilo s njemačkog govornog područja.

Voditelj projektnog tima koji je pokrenuo CroDeals Benjamin Ratković je ovom prilikom istaknuo:„Uspješno smo uhvatili korak s dva pozitivna trenda – razvojem tehnologije koji otvara brojne mogućnosti te porastom broja turista koji dolaze u našu zemlju. Naime, u Hrvatskoj je u prvih devet mjeseci ove godine boravilo gotovo 15 milijuna turista koji su ostvarili 87 milijuna noćenja, od čega velik broj mladih koji na putovanjima žele dodatnu vrijednost za novac koji troše.S obzirom na to da predstavlja brz, jeftin, jednostavan način ostvarivanja popusta diljem Hrvatske, CroDealsim pruža upravo to te čini našu turističku ponudu još konkurentnijom i atraktivnijom“, rekao jeBenjamin Ratković te dodao da su u tijeku pregovori s putničkim agencijamaza sljedeću sezonu.

Inače, pravo na ostvarivanje popusta u sklopu CroDeal stječe se kupnjom članstva koje se u pojedinim slučajevima isplati već nakon prve večere u restoranu ili izleta. CroDeals također sadrži i besplatan turistički vodič za sve hrvatske regije koji pruža turistima informacije o zanimljivostima ili skrivenim ljepotama Lijepe naše što stranim turistima čini boravak u Hrvatskoj još ugodnijim.

U projekt su uključeni neki od najboljih hrvatskih restorana, kao i različita ponuda aktivnosti, od adrenalinskih do klasičnih turističkih izleta. Sve lokacije i popusti mogu se pogledati potpuno besplatno, aza više informacija posjetite http://www.crodeals.hr/

PR: Media val