Adventski ugođaj uz PIK kobasice

Na zagrebačkom Zrinjevcu, kod PIK Kobasičarnice okupili su se brojni predstavnici medija kako bi prvi kušali nove proizvode PIK Vrbovca – Blagdansku i Domaću dimljenu kobasicu, koje su ovom prilikom izvrsno poslužile i za zajedničko kićenje bora na doista drugačiji način.

Kako bi svim prisutnima na Zrinjevcu ugođaj bio što ljepši, pobrinuo se PIK-ov gastro kuhar Marko Lučić, koji je pripremio ukusne delicije s novim PIK kobasicama.

PIK KobasičarnicaDomaća dimljena kobasica je visokokvalitetna polusuha kobasica rustikalnog presjeka i odličan odabir za sve ljubitelje tradicionalnih okusa. PIK Blagdanska kobasica ima naglašenu aromu dima, a dodatno ju karakteriziraju i specifični začini poput cimeta i crvene naranče koji joj daju poseban, drugačiji okus te je idealan odabir u ovo blagdansko vrijeme. U kućicama možete također isprobati i Debrecinku, Kranjsku, Beljsku s komadićima slanine i sira, Ljutu kobasicu te klasični Hot Dog.

Okusi i mirisi PIK kobasica već mame brojne posjetitelje do kućica koje se nalaze na atraktivnim lokacijama u samom centru Zagreba – Zrinjevac, Tomislavac, Trg bana Jelačića, Gajeva, Bogovićeva, Petrićeva te Cvjetni trg. Stoga, ukoliko se nađete u prilici, ne propustite posjetiti neku od lokacija i uživajte s obitelji i prijateljima u raznovrsnim okusima PIK kobasica te kuhanom vinu.

P. R.