Ana Jelušić predstavila Naturpur proizvode

Spar Hrvatska je u ugodnom druženju s Anom Jelušić predstavio liniju proizvoda Spar Naturpur, namijenjenu svima koji traže visokovrijedne namirnice kontroliranog porijekla.

Novost u Naturpur asortimanu su svježi proizvodi kao što su pekarski i mlječni, te smrznuti i mesni artikli. Svi proizvodi Spar Naturpur mogu se naći ekskluzivno u Spar i InterSpar trgovinama i odgovaraju najvišim europskim standardima za BIO proizvode.

spar bio (Kopiraj)Za zaštitno lice promotivne kampanje Okus čiste prirode izabrana je Ana Jelušić, koja je izjavila: ‘Jako sam sretna što me Spar izabrao za novu kampanju Okus čiste prirode jer i sama polažem puno pažnje prilikom odabira i kvalitete namirnica. Kada sam bila mala, moja baka mi je uvijek pripremala svježe pečeni kruh. Naturpur proizvodi su najbliže tom pravom okusu čiste prirode i onog domaćeg.’

Svi Spar Naturpur proizvodi podliježu najjačim kontrolama, ne sadrže genetski manipulirane sastojke i pesticide te pojačivače okusa i konzervanse. Proizvodi nose europsku oznaku BIO – zeleni list sa zvjezdicama, BIO oznaku austrijskog kontrolnog centra AMA, oznaku ‘gen-frei’ što znači da ne sadrže genetski manipulirane sastojke te je na proizvodima navedeno ime proizvođača koji svojim imenom garantira kvalitetu i organski uzgoj.

Spar Hrvatska u svom asortimanu sada ima preko 350 bio artikala, a broj bio proizvoda i dalje se povećava. Osim Spar Naturpur proizvoda, Spar Hrvatska je dao priliku za plasman bio proizvoda i hrvatskim proizvođačima koji svoje BIO proizvode mogu ponuditi kupcima pod kapom ‘Proizvod prirode’.

Posljednjih godina BIO proizvodi postaju sve popularniji i traženi, a konzumenti ovakvih proizvoda izuzetno su educirani te prehrambeno i zdravstveno osviješteni. Prodaja  BIO proizvoda u Spar grupi je započela još 90-ih, stoga ne čudi što je Spar prepoznat kao pionir u segmentu BIO asortimana. Upravo to dugogodišnje iskustvo i znanje daje kupcima garanciju i sigurnost da se samo najkvalitetniji BIO proizvodi mogu prodavati na policama Spar i Interpar.

‘Spar Hrvatska je svojim potrošačima osigurao najveći asortiman bio proizvoda na jednom mjestu. O sve većoj popularnosti bio proizvoda pokazuju same brojke. Naime, u prvih osam mjeseci ove godine zabilježili smo porast prodaje BIO proizvoda od 40% u odnosu na prošlu godinu u istom razdoblju. Spar je odavno prepoznao važnost bio proizvoda te konstantno ulažemo u stroge kontrole kvalitete te svesrdnu pomoć pružamo malim dobavljačima koji se bave proizvodnjom BIO proizvoda kako bismo svim našim potrošačima garantirali čisti okus prirode’ – istaknuo je Anton Helmut Fenzl, predsjednik Uprave Spar Hrvatska.

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.