Andrea Andrassy i hrpa ekscentrika iznenadili Zagrepčane

Poznata hrvatska komičarka i kolumnistica, Andrea Andrassy, prošetala je središtem Zagreba u društvu ekscentričnih prijatelja koji su tom prilikom ispitivali prolaznike o njihovim jutarnjim navikama

 Andrea Andrassy nedavno seu središtu Zagrebapojavila s društvomkoje nikako nije moglo proći nezapaženo. Dok su neki Zagrepčani lagano ispijali svoju jutarnju kavicu, a drugi jurili na posao, poznata hrvatska komičarka i kolumnistica odlučila se za jutarnju šetnjus poprilično neobičnim prijateljima. Dovoljno je reći da je jedan od njih izašao na ulicu u pidžami.

Andreino društvo činili su pospanac u pidžami koji se u polusnu obraćao Zagrepčanima, nabrijana joggericakoja je odlučilazamijeniti nasip trčanjem po centru grada, žena koju su vukla njezina dva razigrana psa i navodno važan hrvatski poslovnjak koji ih je smrtno ozbiljan slijedio pregledavajući mailove na mobitelu.

Neobično je društvo tijekom svog obilaska zaustavljalo prolaznike kojima su pritom uručeni i kartončići.

Doručak za sve jutarnje tipove

Ubrzo se saznalo o kakvim je kartončićima riječ. Svjetski poznati lanac za posluživanje hrane, McDonald’s, okupio je međusobno nespojive tipove ljudi koji su svojom neobičnom pojavom promovirali doručak u McDonald’su,a koji će u gradovima diljem Hrvatske zadovoljiti potrebe najrazličitijih tipova ljudi.

Bilo da ste ujutro pospanac ili već od najranijih sati krećete s brzim ritmom, bilo da volite laganiji doručak poput Snack Wrapa ili su vam draže konkretnije varijante poput novog Bagela sa slaninom i jajima – McDonald’s nudi jutarnje obroke za baš sve jutarnje tipove. Čeka vas i slasni McMuffin sa slaninom i jajima teomlet sa šunkom, a sve to upotpunjeno ukusnom kavom – dobar doručak u McDonald’su je zajamčen. U to su se uvjerili i brojni prolaznici koje je neobična gomilica ljudi, predvođena Andreom Andrassy, počastila kuponom za doručak u McDonald’su. A gdje su završili Andrea Andrassy i njezina četiri prijatelja? Prolaznici kažu da su posljednji put viđeni u McDonald’su kako se svađaju tko će pojesti posljednji komadić slasnog McMuffina.

PR: Komunikacijski laboratorij