Arbona: Najuspješniji hrvatski Google partner

Moćni Google proglasio je rapsku Arbonu pobjednikom ovogodišnjeg Google Partners All Stars natjecanja koje se odvijalo tijekom srpnja.
Agencija Arbona je nakon malo više od četiri mjeseca rada pobijedila prema kriterijima broja novootvorenih valjanih Google AdWords računa te ukupnoj potrošnji po tim računima.

Slijedom te pobjede, kao nagrada, djelatnici Arbone putuju u SAD, u San Francisco, u Googleplex Mountain View, gdje će sudjelovati  u dvodnevnoj prezentaciji Googleovih stručnjaka, gdje će se imati priliku povezati sa sličnim agencijama iz cijelog svijeta.

Arbona je, inače, specijalizirana digitalna agencija te >Google AdWords< certificirani partner s velikim iskustvom u planiranju i implementaciji internetskih kampanja.

U njezinu timu nalaze se stručnjaci s >Google AdWords< certifikatima (pretraživačka mreža, prikazivačka mreža, analiza i izvještavanje).

Arbona je Google Partner te jedna od malobrojnih tvrtki s >Google Analytics< certificiranim stručnjacima u Adriatic regiji, a prema riječima Sandra Lazarića, suvlasnika agencije, njihova je najjača snaga u tome  što je svaki član tima zadužen za određeni dio posla u kojem je vrhunski profesionalac.

P. R.