Badel 1862 nagrađen za Svarog vodku

Samo nekoliko mjeseci od lansiranja prve hrvatske premium vodke, Svarog svoju vrhunsku kvalitetu potvrđuje nagradom na IWSC (International Wine and Spirits competition) održanom u Londonu.

Na jednom od najmjerodavnijih i najuglednijih svjetskih natjecanja u kvaliteti, International Spirits Challenge (ISC), uz snažnu globalnu konkurenciju iz sedamdesetak zemalja svijeta, te rigorozni žiri, Svarog vodka osvojila je brončano priznanje.

International Spirits Challenge odražava se već 18 godina u Velikoj Britaniji. To je jedno od najcjenjenijih ocjenjivanja podržano od strane većine vodećih svjetskih proizvođača alkoholnih pića i neslužbeno je postao međunarodni standard za kvalitetu i izvrsnost. Na ocjenjivanje utječu degustacija, dizajn i pakiranje, marketing i trgovačke nagrade. Ove godine bilo je prijavljeno više od 1000 uzoraka iz 70 zemalja svijeta, čime ovo natjecanje potvrđuje svoj globalni značaj. Specijalizirani žiri na slijepo ocjenjuje pristigle uzorke, kojima se dodaju ostali elementi ocjenjivanja.

Opširnije na: www.svarog-vodka.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.