Badel1862 predstavio novi Svarog za novu eru na tržištu

Nova dimenzija premium proizvoda

Bogat i jedinstven portfelj proizvoda vrhunske kvalitete i dugovječnih brandova tvrtke Badel1862 od sada uključuje i novo lice Svaroga, koje je upotpunjeno osvježenim izgledom i poboljšanim okusom. Velikom broju poslovnih partnera, suradnika i osoba iz javnog života, voditeljice Iva Jerković i Vanja Halilović

svarog-3predstavile su next level Svaroga kroz zanimljiv program 19. rujna u prigodno uređenom prostoru Laube. Magična priča o staroslavenskom Bogu sunca Svarogu pretočena u redizajniranu bocu predstavljena je ekskluzivno po prvi put na klupskom programu Badelovog eventa.

Vrhunac večeri bilo je svečano otkrivanje nove boce i uzvanici su imali jedinstvenu priliku među prvima vidjeti novu, modernu i klupski atraktivnu bocu Svarog i isprobati poboljšan okus.

„Premium vodka Svarog je već četiri godine na tržištu i željeli smo novim dizajnom još više se uklopiti u klupsku ponudu. Osim novog izgleda, poboljšana je i kvaliteta proizvoda te je postignut još bolji balans žestine i lakoće okusa. Sigurni smo da ćemo ovim potezom osvojiti novi dio tržišta i drago nam je da imamo u širokoj ponudi i ovakav premium proizvod iza kojeg stoji odlična priča gdje smo povezali staroslavensku legendu s poznatim pićem i stvorili vrhunski hrvatski proizvod čija kvaliteta je prepoznata i van naših granica.“ – izjavila je direktorica marketinga Badela1862 Kristina Bocak Gojun.

Atraktivni voditeljski duo, Iva i Vanja ispunile su večer zanimljivostima, a party su uljepšale i plesačice na svili, kolutu, Bailando plesna skupina, performer s vatrom, saksofonist i DJ-i koji su zabavljali goste najvećim klupskim hitovima do kasno u noć. Na zabavi su uživali i Maja Šuput, Ecija Ivušić, Frane Barbieri, Maro Srezović, Marko Vrdoljak, Damir Hoyka, Mario Kovačević i mnogi drugi! Premium vodka Svarog trostruko je destilirana vodka koja je rađena od vrhunskih sastojaka i s izvorski čistom hrvatskom vodom najboljim metodama filtracije.

PR: REAL GRUPA