Belvedere votka proglašena najboljom

Belvedere pure vodka osvojila je zlatnu medaju kao najbolja votka u kategoriji The FiftyBest.com ‘Best Vodka’.

Impresivan žiri sastavljen od 50 cijenjenih i iskusnih profesionalaca iz svih djelova svijeta sudjelovalo je u kušanju pića, a ocjenjivali su aromu, okus i cjelokupan dojam. Belvedere vodka bila je najbolja! Upravo je ona postavila nove standarde za izvrsnost u kategoriji vodki.

‘Jako samo ponosni na medalje koje nam je dodijelio International Spirits Challenge. Belvedere vodka nudi samo najkvalitetnije votke, rađene prema Poljskoj tradiciji staroj 600 godina. Stoga nije iznenađujuće da smo prepoznati upravo po svojoj vrhunskoj kvaliteti’, rekao je Charles Gibb, predsjednik Belvedere vodke.

U zadnje četiri godine, ovaj svjetski brend, osvojio je preko 20 internacionalnih medalja. Autentična, luksuzna votka destilirana je od Dankowskie zlatne raži koja se uzgaja u ravnicama Mazovian u Poljskoj.

Stvorena je da zadovolji ukus i najprobirljivijih kušača, bilo da se pije sama ili u koktelu. Najpoznatija imena iz svijeta filma, glazbe i zabave poput R&B zvijezde Ushera, ljubitelji su ove votke koja odlično nadopunjuje vruću, noćnu ljetnu zabavu.

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.