• naslovnica
  • tiskano izdanje
  • marketing
  • o nama
  • kontakt
  • Newsletter
  • Pravila o privatnosti
Magazin za turizam i gastronomiju
  • vijesti
    • video
  • gastronomija
    • kuhari
    • restorani
    • vina i sve o vinu
    • recepti
    • kuhinja poznatih
    • Andreine priče
  • turizam
    • hoteli
    • putopisi
  • intervju
  • hrana & zdravlje
  • najave
  • noviteti
  • lifestyle
  • tehnika
  • Auto moto
  • Menu daruje
  • [ 23/03/2023 ] Vaša kava može biti Perfetta! tehnika
  • [ 22/03/2023 ] Istrijani odabrali – Rossijev Teranino najbolji vijesti
  • [ 22/03/2023 ] 4 OTOKA, 5 DANA, 289 KILOMETARA I 6.022 METRA USPONA ZA OSMO IZDANJE BICIKLISTIČKE UTRKE 4 ISLANDS MTB RACE najave
  • [ 22/03/2023 ] Šri Lanka se vratila i namjerava postati najpopularnije odredište za putovanja na duge relacije u Aziji turizam
  • [ 21/03/2023 ] Hedonizam u srcu Zagorja: Tjedan restorana u Dvorcu Mihanović gastronomija
HomenajaveBiciklom po vinskim cestama Pelješca i Korčule

Biciklom po vinskim cestama Pelješca i Korčule

28/05/2014 Menu najave, vijesti, vina i sve o vinu

Ovaj vikend održat će se Ciklo G.E.T. Tour (vožnja biciklom kroz vinske ceste) na Pelješcu i Korčuli i to prema ovom rasporedu:

– subota, 31. svibnja, Orebić (Pelješac)
– nedjelja, 1. lipnja, Smokvica (Korčula)

Rute, kontrolne točke, startno vrijeme i ostale informacije možete naći na: www.get4u.hr/ciklo

245
  • ciklo get tour
  • korčula
  • menu
  • menu.hr
  • orebić
  • pelješac
  • smokvica
  • vinske ceste
Previous

Urbanovo: Dani otvorenih podruma

Next

Kampanja ‘Razmisli’ o odgovornoj konzumaciji alkohola

Related Articles

turizam

Još jedna rekordna turistička godina na Kvarneru obilježena na Kvarnerskom danu turizma 2017.

08/12/2017 Rene turizam

U sklopu tradicionalnog Kvarnerskog dana turizma, upravo održanog u velikoj, svečanoj dvorani hotela Royal u Opatiji, u organizaciji Turističke zajednice Kvarnera, na radnom dijelu, odnosno sjednici Skupštine TZ Kvarnera prihvaćeni su izvještajni dokumenti za desetomjesečno […]

vijesti

Boškarin u METRO Cash &Carry

25/11/2016 Rene vijesti

U četvrtak 24. studenog METRO i Agencija za ruralni razvoj Istre (AZRRI) ugostiteljima i hotelijerima predstavili su proizvode od autohtonog istarskog goveda – boškarina, koje su od studenog dostupne na području cijele Hrvatske. U pripremi […]

najave

SLIJEDI NAM MAŠKARANI VIKEND ZA ČISTU PETICU

22/01/2019 Rene najave

Drugi maškarani vikend u Crikvenici je iza nas, a vikend koji je pred nama je za čistu peticu! U petak, 25. siječnja, ponovo nas očekuje Škola maškaraneh tanci. Pridružite se plesnim parovima i dopustite Eliju […]

objave

Šri Lanka se vratila i namjerava postati najpopularnije odredište za putovanja na duge relacije u Aziji

turizam
22/03/2023
Na ovogodišnjoj Međunarodnoj turističkoj burzi (ITB) u Berlinu, koja je održana prvi put nakon 2019. godine, Šri Lanka se predstavila u hali 5.2 s optimističnim pogledom u budućnost i ambicioznim ciljevima. Otočna država u Indijskom [...]

Hedonizam u srcu Zagorja: Tjedan restorana u Dvorcu Mihanović

gastronomija
21/03/2023
Vrhunske delicije potpisuje Mirko Ljubić, chef restorana Dvorac Mihanović u Termama Tuhelj u kojem su se nekada okupljali plemići, a danas je gurmanska oaza udaljena nešto više od pola sata vožnje od Zagreba Odležani juneći [...]
noviteti

VELIKA INOVACIJA U AMBALAŽI

21/03/2023
TETRA PAK I VINDIJA predstavili NEODVOJIVE ČEPOVE NA KARTONSKOJ AMBALAŽI ZA SOKOVe I MLIJEČNE PROIZVODE: OD SADA ČEPOVI OSTAJU PRIČVRŠĆENI Novi čep, LightWing 30, koji su u Hrvatskoj predstavili Tetra Pak i Vindija, osmišljen je [...]
turizam

Održivost, AI u turizmu i pomicanje granica sezonalnosti – sve nas to čeka na PLACE2GO

21/03/2023
Porastom broja turista u Hrvatskoj, lokalno stanovništvo sve češće ukazuje na devastaciju okoliša, koji se zbog količine ljudi, povećanih potreba za smještajem, zabavom, odlagalištima otpada dodatno uništava. Plaže postaju prljavije, nestaju neke autohtone vrste, povijesni [...]
vijesti

Rimske terme oduševljavaju i svojom gastro pričom

21/03/2023
Što kažete za goveđi carpaccio s kremom od tartufa, parmezanom i daškom cvijeta soli? Zatim Mammoli njoke od plavog krumpira, ragu od divljači s vrganjima s vlascem i steak Rossini s guščjom jetrom i umakom [...]
Facebook
impressum
glavni urednik: Rene Karaman
Meta
  • Log in
  • Entries feed
  • Comments feed
  • WordPress.org

Copyright © 2023 | MH Magazine WordPress Theme by MH Themes