Blagdanska idila u Termama Olimia

Kao i svake godine do sada, tako i ove, pred Praznik rada u Termama Olimia svoja vrata otvara ljetni vodeni park Aqualuna.

Bazen s valovima, vodeni spustovi, divlji zavoji te Aqua Jungle za najmanje na kojem djeca mogu doživjeti pravu vodenu avanturu – popeti se na vodenu zmiju, krokodila ili kornjaču, dovoljan su razlog za najuzbudljiviji provod blagdana.

Posebna pogodnost odnosi se i na posebnu ponudu – djeca mlađa od 12 godina prilikom trodnevnog boravka u Termama Olimia, a u razdoblju do 4. svibnja dobivaju gratis boravak.

Uz navedeni Aqualuna, posjetiteljima su na raspolaganju još dva termalna kompleksa ujedinjena u Termama Olimia – bazeni u Wellness centru Termalia s novim toboganima za one najhrabrije, te najluksuzniji Wellness Orhidelia. Voda je ljekovita, bogata silicijem i ugodne temperature – od 24 do 36 stupnjeva, što je vrlo bitno za ugodan boravak djece.

Mokra i nasmijana djeca, a roditelji odmoreni

Za obitelji s malom djecom od iznimne je važnosti sigurnost okoliša. Automobilski promet u krugu Terma Olimia je odvojen od kompleksa toplica i smještajnih dijelova, zato u svakom kutku Terma Olimia posjetitelji mogu doživjeti potpuni mir, a šetnja s djecom je izuzetno sigurna i ugodna. Pritom, bitno je da se djeca mogu i dobro izigrati, a to je moguće u dva dječja igrališta na otvorenom.

I mogućnosti smještaja su mnogobrojne – za svačiji ukus. Posjetitelji mogu birati između apartmana u kućicama apartmanskog naselja Lipa ili Aparthotela Rose, ili unutar dva hotela sa četiri zvjezdice: Wellness hotel Sotelia i hotel Breza. Odabir hrane u oba objekta je raznolik i po principu samoposluge – od slatkog izbora do tradicionalnih delicija, a posebna je pozornost posvećena i zdravoj prehrani.

Novost u Termama Olimia su i selfness aktivnosti, gdje je ujedinjen doživljaj slobodnog vremena, s korisnim aktivnostima za zdravlje, te se radi na programima u kojima se pojedinci u potpunosti posvećuju samo sebi, rješavaju svoje unutarnje probleme i time pridonose kvaliteti vlastitog života.

P. R.