Bolfanov ‘rimljanski’ pjenušac Centurion

Foto: Bruno Barić, Tomislav Bolfan i Vito Andrić

U poznatom zagrebačkom Wine Baru Basement održano je predstavljanje vrhunskog pjenušca Tomislava Bolfana nazvanog Centurion.

Inspiraciju za pjenušac Bolfan je pronašao na Vinskom vrhu, na prekrasnim zagorskim bregima gdje se rodilo Centurionovo vino, a zrelo i zdravo grožđe pretvoreno je u pjenušac koji je očarao okupljene na službenom lansiranju ovog pjenušca.

Centurion 1 (Kopiraj)‘Izuzetno mi je drago što smo pjenušac Centurion, predstavili među dragim prijateljima i kolegam, i što smo, a to je najvažnije, naišli na odobravanje i pozitivne komentare. U Centurion su uložene godine rada, iskustva i ljubavi. Sretan sam što smo divnu priču o ovom pjenušcu približili širem broju ljudi i siguran sam da će oni prepoznati njegovu kvalitetu’, rekao je Bolfan.

Legenda o Centurionu stara je više od 16 stoljeća, a tu romantičnu priču o nastanku vina kojem su kumovale i vile, Tomislav Bolfan  je približio okupljenima. U ovaj pjenušac uloženo je mnogo truda, rada, ljubavi i volje. Centurion je nastao kao rezultat djelovanja tla, klime, stručnog znanja i podrumarskih tehnika. Centurion je već osvojio prisutne na  predstavljanju na kojem je cilj bio ovo vrhunsko piće približiti svim ljubiteljima dobre kapljice te razbiti mit kako je vrhunski pjenušac rezerviran samo za određene. Centurion će naći svoj put kako do stručnih poznavatelja vrhunskih vina, tako i do onih koji u vinu samo vole uživati, ali i do onih koji tek ulaze u svijet vinskih aroma i mirisa.

Na predstavljanju Centuriona okupile su se brojne poznate osobe kao i ljudi iz poslovnih krugova koji su bili oduševljeni novim pićem na hrvatskom tržištu.

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.