BOOGIE LAB KUĆICE HIT SU OVOG ADVENTA

KRONUTE I KROŠTULE ZAVOLJET ĆEMO NA PRVU

Zagrebački Advent ove je godine bogatiji no ikada. Dvije nove lokacije posljednjih dana privlače pažnju, a kronuti i kroštule Boogie Laba već su postali hit koji želimo odmah probati. Na Fuliranju na Strossmayerovom trgu te na Zrinjevcu po prvi ćemo puta uživati u novim gastro hitovima.

Kronut je već u prvim danima adventa oduševio mnoge. On je  kombinacija croissanta i donuta, tj. croissant tijesta i donut oblika koji se prži poput krafne. Radi se tako da se u tijesto “laminira” maslac više puta kako bi se dobili slojevi tijesta i maslaca kao na croissantu. Nakon toga se oblikuje u krug s rupom te stavlja na dizanje. Nakon što je proizvod dovoljno dignut stavlja ga se na prženje. Isprženi proizvod puni se željenim kombinacijama. U ponudi je pet vrsta kronuta; slatke opcije Kikiriki & slani karamel, Pistachio & limun, Mandarina & kokos te slane opcije Kronut junetina i Zimski Kronut.

Tradicionalna dalmatinska slastica Kroštula na Boogie Lab kućici je isto tako kombinacija croissant tijesta i tradicionalnih kroštula. Kroštula kao tvrtka poznata je po tome sto je prva počela organizirano proizvoditi kroštule još prije 25 godina. Da bi ubacili malo novog duha i prilagodili adventu i konzumaciji u hodu napravili su posebno lisnato tijesto što im je dalo dodatnu hrskavost i sočnost. Na Zrinjevcu su u ponudi četiri vrste Kroštula. Slatke su opcije: pistacija, mandarina i Bajadera, a slana opcije: Kroštule s kobasicom.

SELECT PUBLIC RELATIONS